Vul in & win: Philips Lumea IPL t.w.v. €412,99

Zoals ik jullie al eerder vertelde ben ik niet zo'n held op het gebied van ontharen. Nu heb ik de mazzel dat ik niet zo zwaar behaard ben en dat het weinige haar dat ik heb vrij licht is én dat mijn vriend na 14 jaar niet meer verschrikt opkijkt als mijn benen soms wat minder glad zijn dan hij fijn zou vinden (oeps). Maar sinds de Philips IPL Lumea in mijn leven is verschenen zijn al mijn ontharingsproblemen verleden tijd. 

IPL Onderzoek

Permanent haarvrij 

Met een IPL apparaat kun je namelijk al het haar waar je vanaf wilt permanent verwijderen. Ja, echt: permanent. Zo nu en dan behandel ik de plekken die ik graag onthaard zie met het apparaat en verder hoef ik er niet meer naar om te kijken. En met een beetje mazzel hoef ik dat over een paar behandelingen dus nóóit meer en ben ik haarvrij. Lijkt dat jou ook wel wat? Goed nieuws: wij mogen er namelijk eentje weggeven!

WIN: een Philips IPL Lumea

Ja, je leest het goed. Wij mogen één van jullie verblijden met een Philips IPL Lumea t.w.v. € 412,99. Maar je snapt: zo'n fantastische prijs krijg je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je wel even wat voor doen. En aangezien ik je alles heb verteld over mijn ontharingsavonturen, vraag ik jou hetzelfde te doen. Want hoe vaak onthaar jij je? En hoe doe je dat het liefst? En waarom laat jij je haar eigenlijk niet weelderig groeien? Ik wil het allemaal weten. Vul dus snel de enquête in en laat je gegevens achter. Wie weet ben jij dan binnenkort de eigenaar van de Philips IPL Lumea. En een permanent fluweelzachte huid.

Enquete

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 7 augustus 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • meryem 352 dagen geleden

  Ik hoop dat ik mag winnen omdat ik me heel vaak vooral in de zomer me onzeker voel vanwege donkere beharing op mijn lichaamsdelen en harsen is geen optie meer het doet te veel pijn en ik krijg altijd blauwe plekken voor terug. En scheren is niks want het komt zo weer terug. Ik zal heel erg blij mee zijn als zal mogen winnen.

 • Jolanda 354 dagen geleden

  Ik heb vaak prednison kuren en daardoor beharing in mijn gezicht en daar baal ik enorm van.Dus het zou een uitkomst zijn.

 • Alberdina Diana 357 dagen geleden

  Super dit zou voor mij helemaal ideaal zijn daar ik maar 1 arm bezit Het scheelt scheren en of met ontharingsstrips klieren Daar naast kan ik Het zo zelf doen zonder mij bv te beschadigen wanneer ik de.stomp en andere on handiness plekken ontharen ga Tevens zouden mijn dochter en moeder er blij mee zijn Kunnen we met ons drieen het apparaat gebruijen

 • Wilma 361 dagen geleden

  altijd dat geklooi met mesjes of ontharingsmiddel. Jammer dat het IPL ding nog prijzig is. Even omrekenen: heel veel mesjes en ingroeiende haartjes en snijwondjes, allergie voor ontharingsmiddel of een apparaat wat werkt! Maar het zou fijn zijn als ik het kon uitproberen voordat ik zo'n grote aanschaf doe.

 • Diana 361 dagen geleden

  Jammer dat het zo duur is ️

 • Miranda 361 dagen geleden

  Ik heb mij er al een aantal keer in verdiept, maar vind het helaas te prijzig om 'even' in een keer uit te geven. Momenteel gaan andere zaken voor. Maar elke keer dat ik weer mijn benen sta te harsen of epileren denk ik... Dat kán handiger?! Ik zou Philips IPL Lumea dan ook heel erg graag winnen! #altijdstrakkefietsbenen!

 • Ilse 361 dagen geleden

  Het lijkt me echt een uitkomst dit fantastische apparaat. Ik wil het dolgraag winnen.

 • Gonny 361 dagen geleden

  IPL lijkt me echt dé uitkomst! Niet meer iedere week met een mesje aan de gang... of pijnlijkharsen. Maar voor langere tijd een heerlijk zachte huid. Geweldig dat ik hier kans maak op deze #MustHave

 • Sanne 361 dagen geleden

  happy me, dit staat echt al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik vind het alleen een tikkeltje aan de dure kant.. Dit komt dus wel heel goed uit, ik doe zeker mee!!

 • Julie 361 dagen geleden

  oh hallloooo daar, jou wil ik wel heel graag in de badkamer leggen. Prima formaat en super chill denk ik, leuk!

 • Sterre 361 dagen geleden

  het is best prijzig dus ben heel benieuwd of het werkt, lijkt me wel ontzettend fijn om te gebruiken. Liefs Sterre

 • Marie 362 dagen geleden

  oe ja doe mij maar zo'n handig ding!!!(;

 • Maxim 362 dagen geleden

  oh dit is wel heel makkelijk om van die haartjes af te komen.

 • Rosalie 362 dagen geleden

  Yes, yes, yes! Dit is zo ontzettend handig!!

 • Jamie 362 dagen geleden

  Al zo veel over de IPL gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Het lijkt mij fantastisch dat haartjes minder snel terug komen en het kost zo veel minder tijd. Elke dag scheren, daar wordt je gewoon moe van..

 • Diana 362 dagen geleden

  Ik ben al een tijdje aan het dubben over permanent ontharen, maar helaas past dat niet echt in een studentenbudget. Deze actie winnen zou daarom echt perfect zijn!

 • Chantal 362 dagen geleden

  Dit is echt een droom win-actie. Zou zo heerlijk zijn om haar vrij door het leven te gaan.

 • Willy 363 dagen geleden

  Waanzinnig mooie actie! Ik loot echt onwijs graag mee eindelijk van die haartjes af!!

 • Sylvana 1 jaar geleden

  Wat lijkt mij dit geweldig! Nooit meer 365 dagen per jaar mijn benen, oksels en bikinilijn meer hoeven scheren. Maar gewoon af en toe flitsen!

 • Lotte 1 jaar geleden

  I-de-aal dit!

 • Willeke 1 jaar geleden

  Oh wil dit al zolang, voor mijn snelgroeiende haren door mijn dystrofie en hoop dat ze heel veel minder terug komen. Wil zelfs een review opgeven of dit goed werk bij dystrofie, want we hebben echt zo snel groeiende haartjes dat het echt pfff is.. en dan dit pijnloos ontharen wat een geweldige verandering zou dat zijn.. ik duim heel hard

 • Yolanda 1 jaar geleden

  Mijn dochter van 16 schaamt zich zo omdat ze donkere haartjes heeft. Ze scheert haar armen en durft haar haar niet op te steken. Ze is altijd erg met mode en make-up bezig. Dat zou een uitkomst zijn voor haar.

 • Daniëlle 1 jaar geleden

  Wat een ongelooflijk fijn IPL apparaat. Duimen dat ik win. groeten Danielle Verstappen