Winnen

Vul in & win: Philips Lumea IPL t.w.v. €412,99

Kristel, 21 juli 2016

Vul in & win: Philips Lumea IPL t.w.v. €412,99

Zoals ik jullie al eerder vertelde ben ik niet zo'n held op het gebied van ontharen. Nu heb ik de mazzel dat ik niet zo zwaar behaard ben en dat het weinige haar dat ik heb vrij licht is én dat mijn vriend na 14 jaar niet meer verschrikt opkijkt als mijn benen soms wat minder glad zijn dan hij fijn zou vinden (oeps). Maar sinds de Philips IPL Lumea in mijn leven is verschenen zijn al mijn ontharingsproblemen verleden tijd. 

IPL Onderzoek

Permanent haarvrij 

Met een IPL apparaat kun je namelijk al het haar waar je vanaf wilt permanent verwijderen. Ja, echt: permanent. Zo nu en dan behandel ik de plekken die ik graag onthaard zie met het apparaat en verder hoef ik er niet meer naar om te kijken. En met een beetje mazzel hoef ik dat over een paar behandelingen dus nóóit meer en ben ik haarvrij. Lijkt dat jou ook wel wat? Goed nieuws: wij mogen er namelijk eentje weggeven!

WIN: een Philips IPL Lumea

Ja, je leest het goed. Wij mogen één van jullie verblijden met een Philips IPL Lumea t.w.v. € 412,99. Maar je snapt: zo'n fantastische prijs krijg je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je wel even wat voor doen. En aangezien ik je alles heb verteld over mijn ontharingsavonturen, vraag ik jou hetzelfde te doen. Want hoe vaak onthaar jij je? En hoe doe je dat het liefst? En waarom laat jij je haar eigenlijk niet weelderig groeien? Ik wil het allemaal weten. Vul dus snel de enquête in en laat je gegevens achter. Wie weet ben jij dan binnenkort de eigenaar van de Philips IPL Lumea. En een permanent fluweelzachte huid.

Enquete

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 7 augustus 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer