Winnen

Vul in & win: Fashionchick x So Jamie heels t.w.v. €129,95

Meike, 24 september 2016

Vul in & win: Fashionchick x So Jamie heels t.w.v. €129,95

Als ik zeg 'ochtend', zeg jij: paniek! En dan spreken we over blinde paniek. Voor de kast. Want wat moet je vandaag nou weer aan? De ideëen zijn op. Je hebt écht niks normaals in je kast hangen. De tijd tikt zeer zeker niet rustig verder, maar gaat met 1000 minuten per uur én een beetje vooruit. Je hebt je make-up nog niet gedaan, je lunch nog niet ingepakt, no breakfast, nog geen koffie gezet en.... Chaos! Weet je wat jij nodig hebt? Een berg fashion inspiratie! 

Inspiratie Onderzoek

Een look voor elke dag

As known as Elke dag een look. Trouwe Fashionchick volgers kennen ze wel; fijne outfitjes om jou te inspireren en je van desbetreffende kleding crisissen en mistlukte ochtendrituelen te redden. Maar om jullie beter te inspireren, willen we heel, heel graag dat jullie óns inspireren. Klinkt vaag, is het niet. Met een paar klikken ben jij dichterbij een paar super sexy Fashionchick x So Jaimy heels; en zo worden wij op z'n beurt weer geholpen via het zogehete 'Fashionchick Inspiratie Onderzoek'. Klinkt heel spannend, en jawel, dat is het ook! 

Win: Fashionchick x So Jamie heels

Dus laat al deze exciting informatie even bezinken, maar wacht niet te lang en vul snel onze enquête in en laat je gevens achter. Dan ben jij misschien de gelukkige die wij héél blij gaan maken met één paar Fasionchick x So Jamie hakken t.w.v. €129,95! Dus vertel me eens; hoe vaak sta jij zonder inspiratie voor je kledingkast? Zijn de laatste trends belangrijk voor je? Is het combineren van kleren niet echt je ding? Ik wil het allemaal weten! Oh, en vergeet niet je schoenmaat in een reactie onder deze post achter te laten. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe schoenen straks als gegoten zitten...

Enquete

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 11 oktober 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Meike Liedenbaum, Life is short, make every outfit count.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer