Vul in & win een goodiebag t.w.v. €50

werken onderzoek

Hate it to break it to you maar het eind van de zomer nadert. Dat is natuurlijk hartstikke jammer, maar tegelijkertijd ook een mooie kans om na te denken over nieuwe dingen. Vinden wij dan. 

Een nieuw onderzoek bijvoorbeeld. En wel over jullie carrière. Waarom? Omdat Fashionchick in september helemaal in het teken staat van girlbosses en alles wat met werken te maken heeft. En dus zijn wij razend benieuwd naar jullie professionele bestaan. Misschien zijn jullie al een tijdje met je carrière begonnen. Misschien kom je net kijken of misschien moet je nog beginnen: we willen álles weten.

Girlbosses in spé 

Zijn er bepaalde hobbels die jij in je loopbaan tegenkomt? Durf jij aan de bel te trekken als jij het ergens écht niet mee eens bent? Ben jij wel eens anders behandeld dan je mannelijke collega's? Of is dat nou een kwestie die jou gewoon niet zo bezig houdt? En natuurlijk het allerbelangrijkste: ben je gelukkig in je werk? Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar alle vragen vind je ook gewoon in de enquête. Dus, care to share en wie weet maak jij wel kans op een goed gevulde goodiebag ter waarde van 50 euro! 

enquete

Girlboss Material 

Stick to your MarbleBookModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95
Fijngestreepte blouseMango Mango
€ 25,99
Calvin Klein Bangle met steentjesCalvin Klein armbandde Bijenkorf
€ 99,00
Michael Kors Tassen met handvat - Selma MD TZ Satchel Leather Bag Cement in wit, grijs voor damesMichael Kors tasFashionette
€ 349,00 € 174,50
Sissy-Boy Barba wide fit pantalon met streepdessinSissy-Boy de Bijenkorf
€ 69,99 € 41,99
Maje Faria sandalette van suèdeMaje de Bijenkorf
€ 265,00

Omdat we toch bezig zijn met vooruitblikken: dit zijn 10 herfst / wintertrends om alvast naar uit te kijken. 

liefs, Marthe , You can find inspiration in everything. If you can't, then you're not looking properly