Vul in & win een goodiebag t.w.v. €50

Ik durf met aardig veel zekerheid te zeggen dat vakantiekriebels de fijnste kriebels zijn die er bestaan. Want wat is er nou fijner dan om in het holst van de nacht naar het vliegveld te vertrekken, om vervolgens te vertrekken naar een tropische bestemming waar je alle gemiste uren slaap in kunt halen en waar je natuurlijk in je nieuwe bikini op het strand kunt flaneren? Ja, ik ben dól op vakantie en alles (lees: stress) wat daarbij hoort. En met onze Grote Vakantiemaand in het vooruitzicht beginnen die kriebels ook al langzaam op te spelen. En dus vonden wij het zo zoetjes aan tijd voor het Grote Fashionchick Vakantie Onderzoek. Doe je mee? 

vakantie

We want to know! 

Wij zijn namelijk razend benieuwd naar de manier waarop jullie je vakantie spenderen. Geniet je maximaal van zon, zee, strand of snuif je liever iets meer cultuur? Ga je voor een korte stedentrip of trek jij er liever een maandje met je backpack op uit? Ga je voor lekker all inclusive of channel je toch liever je inner natuurliefhebber en bivakkeer je in een tentje onder de sterrenhemel? Puilt jouw koffer uit van fijne zomerjurkjes of are you traveling light? Vertel het ons! Dan maak je ook nog eens kans op een goodiebag, t.w.v. €50. Goede deal toch? 

enquette

Dit mag er mee in je koffer

Velvet Bikini - BlueMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95
Crochet topMango Mango
€ 29,99 € 15,99
Hoornachtige retro zonnebrilMango Mango
€ 25,99
Espadrilles - OuiMy Jewellery My Jewellery
€ 34,95
Scotch & Soda All-over bedrukte broekMaison Scotch Scotch & Soda
€ 79,95 € 40,00
Desigual Turin Patricia crossbodytas met gestanst dessinDesigual de Bijenkorf
€ 69,95 € 34,98

Nog meer zomerpret? Bekijk ook even onze festivalguide 

Op deze enquete zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 21 juni 2017. De winnares wordt via de mail benaderd.

liefs, Marthe , You can find inspiration in everything. If you can't, then you're not looking properly