Vul in & win: Een eco leren tas van O My Bag t.w.v. €159,-

Zeg eens eerlijk: hoe bewust leef jij? Scheid je braaf je afval en zet je de verwarming niet te hoog? Laat je de dikke stukken vlees wel eens staan en maak je gebruik van het OV? Goed bezig. Maar hoe zit het eigenlijk met je garderobe? Want in een wereld waarin biologisch eten al bijna de norm is, willen we dat wat we aan hebben nog wel eens vergeten. Zonde! Want een beter milieu, begint bij jezelf je kleding. Tenminste, wat ons betreft. En als grootste fashion platform van Nederland geven we graag het goede voorbeeld.

O My Bag

Duurzame kleding: yay or nay?

Op Fashionchick kun je je favoriete item vinden door te filteren op soort, kleur, materiaal, maat en ga zo maar door. Maar een duurzaam filter is er nog niet. Tijd om daar verandering in te brengen! Maar voordat we dat doen horen we jullie graag even uit. Want wat versta je eigenlijk onder duurzame kleding? En zou je bereid zijn meer uit te geven aan kleding die duurzaam is? En heb jij enig idee waar het te koop is? Wij willen het weten! En daar zetten we natuurlijk met liefde wat tegenover. Daarom maak je kans op een prachtige eco leren tas van het duurzame merk O My Bag. Snel de enquête invullen dus!

Enquête

O My Bag

O My Bag beschrijft zichzelf als eco-vriendelijk merk zónder geiten-wollen-sokken-imago. En daar houden we van. Je vindt hier onder andere prachtige tassen, portemonnees, laptop- en telefoonhoezen, allemaal handgemaakt van het mooiste eco leer onder goede en eerlijke omstandigheden in India. Het is dan ook niet voor niets dat O My Bag nog niet zo lang geleden de Sustainable Leather Award in de wacht sleepte! Mocht je denken dat al dit duurzame en ecologische gebeuren afbreuk doet aan de schoonheid van de producten, heb je het goed mis. Alle producten bewijzen stuk voor stuk dat duurzame mode hártstikke fashionable kan zijn.

Knap en duurzaam

O My Bag Ella Midnight BlackO My Bag HandtasTheBagStore
€ 259,00
O My Bag Tas Ally Bag Maxi - Eco-CamelO My Bag Living.nl
€ 199,00
O My Bag Lou's Big Bag Black CanvasO My Bag SchoudertasTheBagStore
€ 119,00
O My Bag Fly Violet Maxi Eco-Camel With ChainO My Bag HandtasTheBagStore
€ 309,00
O My Bag Knapsack Suède Beige/LeopardO My Bag TheBagStore
€ 69,00 € 49,00
O My Bag Luna Bag Vintage BlackO My Bag SchoudertasTheBagStore
€ 159,00

Wil jij zo'n stukje duurzaamheid om je schouder hangen? Vul de enquête in en maak kans op de Ally Bag Midi in camelkleur t.w.v. €159,-!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 21 april 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

O My Bag tassen

Reageer

  Log in om te reageren
 • Bianca 1 jaar geleden

  Interessant om hier meer over te lezen. Alleen het invullen van de enquete heeft me al aan het denken gezet! :)

 • Marlies 1 jaar geleden

  dol op mooi tassen, mag graag een kansje wagen

 • Esther 1 jaar geleden

  Wat een super leuke prijs en het lijkt mij een super goed idee om duurzame kleding meer bekendheid te geven. Helaas zou ik de tas zelf niet kopen omdat hij te duur is, maar zou het wel heel graag willen omdat ik wat duurzamer zou willen leven.

 • Willeke 1 jaar geleden

  Heb de enquête ingevuld. Hoop dat er meer dat ook doen zodat jullie een beter inzicht krijgen.. en dan is de mooie tas om te winnen mooi meegenomen.. vul vaker zoiets in en vind dat erg belangrijk

 • Anneliese 1 jaar geleden

  Ik doe graag mee, een geweldig prijs !! :)

 • will 1 jaar geleden

  Wat een Schitterende tas en ook nog in mijn favoriete kleur. Ik heb graag meegedaan aan deze winactie en de enquete ingevuld. Ben benieuwd !

 • El 1 jaar geleden

  Wat super leuk, zo'n eco-vriendelijke leren tas te kunnen winnen van 'O my bag'. Zelf heb ik helaas niet zoveel budget voor zo'n mooie tas. Ik zou er super graag mee willen pronken.

 • Anica 1 jaar geleden

  wat gaaf zeg

 • Marlies 1 jaar geleden

  mooi initiatief

 • Marjanne 1 jaar geleden

  Goed idee zeg !!!

 • Esther 1 jaar geleden

  Leuk! Ik heb de enquete meteen ingevuld.

 • Maaike 1 jaar geleden

  Yes, wat een goed nieuws! Helemaal voor dat duurzame kleding beter vindbaar moet zijn. Top!