Winnen

Vul in & win: €300,- shoptegoed van Sacha

Meike, 23 september 2016

Vul in & win: €300,- shoptegoed van Sacha

Mannen, we kunnen net met ze én niet zonder ze. Het ene exemplaar levert duidelijk meer irritatie op dan de ander. Maar goed, dat ligt dan ook natuurlijk nóóit aan onszelf. Nooit. En waag het niet om daar tegenin te gaan. Wij vrouwen zijn engeltjes; elegant, onschuldig en gedragen ons precies volgens het boekje. Juist. Ik ben een vrouw; en wat is jouw superpower?

PowerVrouw

Soms lopen de spanningen hoog op, ga je rare dingen van doen, kan ik je vertellen. Met schoenen gooien enzo. He, wacht. Schoenen? Sacha? Enquete? Ha! Ja! Dit is een overduidelijke win-win-win ladies. Hoe dan? Nou, zó dan: vul de enquete van MEN TODAY in en help ze met hun onderzoek naar dé vooroordelen over vrouwen (dat zijn er veel) en de grootste irritaties van vrouwen over mannen (dat zijn er héél veel). Kan jij lekker je frustraties kwijt en maak je ook nog een kans op kittige schoentjes van Sacha. Ik zei het toch; win-win. 

WIN: €300,- shopping money van Sacha

Dus, ja, je leest het goed. Wij mogen jullie verblijden met €300,- shopping money om uit te geven bij schoenwalhalla Sacha. Maar die fantastische prijs krijg je dus niet zomaar. Dus deel jouw ervaring met mannen in de enquête en laat je gegevens achter. Wie weet ben jij dan binnenkort weer helemaal zen én in het bezit van nieuwe muiltjes. 

Enquete

De nodige munitie

Sacha leren bikerbootsSacha biker bootwehkamp.nl
€ 129,99
Korte 70’s laarzen zilverDikke kuiten laarsSacha
€ 89,99 € 67,49
Taupe buckle bootsSacha Sacha
€ 129,99 € 65,00
Sacha enkellaarzenSacha wehkamp.nl
€ 64,99 € 33,99
Enkellaarsjes met hak bordeauSacha Sacha
€ 139,99 € 97,99
Korte laarzen blauwSacha Sacha
€ 54,99 € 29,99

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 23 oktober 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Meike Liedenbaum, Life is short, make every outfit count.

Shop meer van

Sacha

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer