Winnen

Vul in & win: €150,- shoptegoed van de Bijenkorf

Kristel, 05 maart 2017

Vul in & win: €150,- shoptegoed van de Bijenkorf

Het vinden, hebben en houden van een eigen stijl is voor de meesten van ons ontzettend belangrijk. Niet zo vreemd, want we worden aan alle kanten bedolven onder de modische inspiratie. Bloggers. Instagram. Pinterest. YouTube. Overal kun je een stukje van je eigen identiteit en stijl vinden en dit uiteindelijk samenbrengen in jouw persoonlijke pakket. Je telefoon krijgt een hoesje. Je jasje wordt gepimpt met patches. En je auto krijgt een uniek interieur of one of a kind kleur. Of niet?

Enquete Toyota

Tell us everything

Wij vroegen ons af in hoeverre jij het belangrijk vindt dat jouw persoonlijke stijl in alles om je heen te zien is. Van je schoenen tot je telefoon. Van je kapsel tot je auto. Dat je je mobiel helemaal kunt customizen - van achtergrondscherm tot hoesje - is doodnormaal. Maar hoe zit dat eigenlijk met het vervoersmiddel waar je misschien wel dagelijks in zit? Zou het plaatje niet helemaal compleet zijn als je zelf de kleur of het interieur mocht bepalen? Of als jouw favoriete blogger dat voor je had gedaan? Wij willen het weten! Maar, voor wat hoort wat, dat snappen wij maar al te goed. Daarom verloten wij maar liefst €150,- shoptegoed van de Bijenkorf onder de dames die onze enquête invullen. Inderdaad: €150,- shoptegoed! Mocht je dus nog wat missen om je persoonlijke stijl compleet te maken, zit dat hierna wel snor. Toch? Waar wacht je nog op? Invullen maar!

Enquete Toyota

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 26 maart 2017. De winnares wordt via de mail benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer