Vul in en win: Naar bed met je smartphone?

We schijnen gemiddeld zo'n 221 keer per dag op onze smartphone te kijken. 221 freaking keren! En dat deed ons denken; hoe zit het met ander smartphonegedrag, telefoonergenissen en mobiele gewoontes? Doe nu mee met Het grote Fashionchick x Smartphonehoesjes onderzoek en word de eigenaar van €100,- shoptegoed van Smartphonehoesjes.nl

Enquête smartphones

Fashionchick x Smartphonehoesjes.nl

Fashionista hardcase voor de iPhone 4 / 4sDames schoenenSmartphonehoesjes.nl
€ 14,95 € 8,95
Statement hardcase voor de iPhone 5 / 5s - zwartDames schoenenSmartphonehoesjes.nl
€ 14,95
Flamingo hardcase voor de iPhone 5 / 5sDames schoenenSmartphonehoesjes.nl
€ 14,95

Vul in en win €100,- shoptegoed

Je leest dit artikel op je mobiel? Heel goed! We willen namelijk alles van jou en je smartphone weten. Gaat hij met je naar bed of staat hij je zelfs bij in toiletbezoekje? Ben jij een telefoonhoesjestype of zo dapper dat je hem naakt aan de wereld - lees stoeptegels - blootstelt. We want to know! Vul nu en in een paar luttele minuten onze vragenlijst in en maak kans op €100,- shoptegoed van webshop Smartphonehoesjes.nl.

Button

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Anke 2 jaar geleden

  ik neem m'n telefoon overal mee naartoe, hij valt daarom om redelijk vaak in wasbakken of op de grond oeps. Maar ik heb er gelukkig al-tijd een hoesje omheen want je kunt natuurlijk niet voorzichtig genoeg zijn!

 • Vicky 2 jaar geleden

  Ik neem mijn telefoon af en toe mee naar de wc, vaak onbewust. Ik heb hem daardoor ook twee keer in de wc laten vallen. Doei iPhone.. oeps.

 • Laura 2 jaar geleden

  Mijn telefoon en ik zijn onafscheidelijk. Nieuwe commercial van Durex heeft ons thuis wel in laten zien hoeveel aandacht de telefoon eist. Dus proberen nu te minderen ;-) ingevuld en benieuwd of ik win :-D

 • Inge 2 jaar geleden

  Errug leuk, heb 'm ingevuld :)

 • Priscilla 2 jaar geleden

  Hahaaa, super leuke actie!!

 • Hannah 2 jaar geleden

  Echt leuke winactie uk doe mee