Voor een kopje koffie aan de wellness met VakantieVeilingen

Dat relaxte gevoel na twee weken zon in een ver warm land schijnt slechts enkele dagen bestand te zijn tegen ons leven op eigen bodem. Ja, dagen! Dus binnen een werkweek is de vakantie-magie weer uitgewerkt en begint de mix van sleur en stress weer toe te slaan. Genoeg reden om heel gauw een beauty break in te plannen. En dat doe je met een after-vakantie budget bij VakantieVeilingen.nl. Waar een dag sauna, een gezellig detox-dagje of een middag make-upcursus zomaar goedkoper dan een Starbucks-koffietje kan zijn.

Sauna vakantieveilingen

Wellness voor 1 euro

We kennen allemaal de periode waarin we ons als ware VakantieVeilingen pro ontpopten. Je wist precies welke aanbiedingen je wanneer moest gaan volgen. Het is tijd om dat talent maar weer eens van stal te halen, want de veilingssite staat vol met beauty dagjes, detox-kuurtjes voor met vriendinnen en sauna's om lekker in te zweten met vriendlief. Bieden en winnen kan al vanaf 1 euro. Dus zo kan het zomaar zijn dat dat fijne uitje minder kost dan de nagellak op je teennagels. En als je zelf geen reden kan vinden om een dagje vol make-uplesjes of andere gezelligheid te houden, dan is er toch altijd wel een moeder die dat kan gebruiken. Zij hoeft niet te weten dat je cadeautjes goedkoper was dan de bos bloemen als bedankje.

Beauty at home

Wild Argan Oil Body ButterThe Body Shop The Body Shop
€ 16,00
Rituals Xiu XiRituals Rituals
€ 13,50
AHAVA Gentle Body ExfoliatorAHAVA Leef.nl
€ 26,95

Genoeg reden om terug naar je roots te gaan en weer eens flink te bieden op VakantieVeilingen.nl. Wat is het leukste uitje dat jij ooit in een veiling won?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Jeroen 2 jaar geleden

    mooi

  • Sylvana 2 jaar geleden

    Vooral toen vakantieveilingen net bestond, was ik erg actief op die site. Soms zat je met 2 personen voor 40 euro een midweek in een luxe hotel met ontbijt. Of had je letterlijk voor 2 euro paintballen met 6 personen. Tegenwoordig kijk ik alleen nog voor restaurants en beautybehandelingen op de veiling. Gewoon eerst goed recensies lezen, voordat je gaat bieden.