Voor alle soorten billen hebben wij de perfecte jeans

Een goede ass, geen zwembandjes en een platte buik. Yes, dat willen we. En een goede jeans kan je hier zeker bij helpen. Ook moet je spijkerbroek lekker zitten, niet teveel uitlopen en als het even kan, lijken je benen er langer door. Quelle fête! Maar zo makkelijk is het nog niet om de perfecte jeans te scoren. En laten we eerlijk zijn; wanneer we online gaan shoppen, wordt het er niet bepaald makkelijker op. Maar tadataaa! Fashionchick to the rescue; we helpen je graag!

Jeans zijn er in 1001 soorten en maten. Ik ben zelf groot fan van boyfriend jeans en flares. Maar een goede skinny mag uiteraard niet in je kast ontbreken. En heb je al van de culottes gehoord? Ook tof! Iets gewaagder en helemaal van nu. Dan zijn er ook nog bergen destroyed jeans, shorts en de laatste trend die we overal spotten zijn de frayed jeans (met rafels aan de onderkant). Maar welk exemplaar past nou eigenlijk het beste bij jou? 

jeans

Een goede ass

Een goede kont hoort in een strakke jeans. Dat zal menig man met me eens zijn! En menig vrouw trouwens ook. Een flared exemplaar staat jou hoogstwaarschijnlijk fantastisch, want je curves worden door de golvende vorm van de jeans nog eens extra benadrukt. En is jouw taille strak en zijn je billen goed rond? Dan zijn de lage modellen van Pepe Jeans een goede optie. Deze zorgen er namelijk voor dat je billen worden gelift en aangezien jij van zwembandjes geen last hebt, kun je dat lage model prima rocken! Ik zou zeggen: shake it!

Pepe Jeans Pimlico low rise flared jeans met faded lookPepe jeans Flared jeansde Bijenkorf
€ 99,00 € 49,50
Pepe Jeans Pimlico flared jeansPepe jeans Flared jeanswehkamp.nl
€ 99,00 € 59,95
Flared jeansSissy-Boy Sissy-Boy
€ 79,99 € 32,00

Petit

Als je petit bent, doe mij dan één plezier: trek een boyfriend jeans, frayed jeans of een paar culottes aan. Deze staan jou namelijk fantastisch, geven je een flinke portie pit en zorgen ervoor dat je korte beentjes even 'onderbroken' worden, en dus lijk je minder klein. Knal er nog een lekkere hak onder en die stoere jeans van jou krijgen ook nog eens een flinke portie sexiness. Tadaaa! Easy does it. En klein is met de juiste jeans op je billen meer dan fijn.

Maria Ultra Fray Hem Mid Rise Boyfriend JeansBoohoo Boohoo
€ 38,00 € 30,00
Mango cropped boyfriend jeansMango wehkamp.nl
€ 35,99
Un Jean Flared Jeans beverly blueUn jean Zalando
€ 79,95 € 55,95

Goeie heupen

Is dit jouw issue? Zorg dan dat je broek niet al te strak zit. Een veelgemaakte fout is kiezen voor een te strakke skinny. Een skinny kan zeker, maar kies liever voor een iets te groot dan een iets te klein exemplaar. Van de zeer vorm vriendelijke jeans van Levi's word je waarschijnlijk erg blij. Want: Hallo! Die curves van jou mogen er zeker zijn. We moeten ze alleen wel op de juiste manier benadrukken. 

Levi's® 711 SKINNY Jeans Skinny Fit blue renewalLevis Skinny jeansZalando
€ 129,95 € 51,95
Pieces PCFIVE DELLY Jeans Skinny Fit light blue denimPieces Zalando
€ 39,95 € 31,95
Levi's® 710 SUPER SKINNY Jeans Skinny Fit hella shadyLevis Zalando
€ 109,95 € 87,95

Lange stelten

Skinnies en flares zijn het devies! Van een boyfriend lijk je misschien iets té smal en culottes zijn niet echt voor jou. Maar encroyable! Wat kun jij die skinnies en flares goed rocken. High waist is bij jou niet eens nodig. Al is het wel zo dat als je wil dat die benen van jou nóg langer lijker, dat dit een goede oplossing is. De exemplaren van Citizens of Humanity zijn fantastisch, want die lopen geen milimeter uit. Gooi onder deze fijne jeans hakken, sneakers of boots. Maakt niet uit, staat allemaal even fabulous. 

Citizens of Humanity Rocket high rise skinny jeansCitizens of Humanity de Bijenkorf
€ 349,00 € 244,30
WE Fashion Flared Jeans light blueWE Zalando
€ 49,99
Citizens of Humanity Rocket high rise skinny jeansCitizens of Humanity de Bijenkorf
€ 329,00 € 164,50

Een buikje

Er zijn maar weinig vrouwen die er geen hebben: een buikje. De oplossing? Een high waist jeans. Die zijn er gelukkig onwijs veel en in diverse te gekke modellen. Van de mom jeans tot te gekke flares en van sigarettenpijpen tot skinnies. Dit probleem is eigenlijk geen probleem. Want het is binnen, klik-klik-klik, juist: drie klikken met de muis (of trackpad, dat mag ook) opgelost. Hieperdepiep? 

JeansVerhoogde taille jeansOTTO
€ 39,95
ba&sh Max high waist bootcut jeans met opgestikte zakkenba&sh de Bijenkorf
€ 180,00
Just Like My MamaModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95

Lees ook: Welke bikini past het beste bij jou? 

liefs, Marjolein van den Broek

Marjolein van den Broek Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Reageer