Volg Fashionchick en stay up to date

Als je dit bericht leest kan het niet anders of je bent op Fashionchick en komt hier misschien wel vaker. Misschien heb je hier wel een profiel, hangt je kledingkast vol met de leukste mode-items , doe je mee aan winacties, maak je gebruik van kortingscodes en lees je artikelen. But there is more!

fashionchick facebook fashionchick twitter

FASHIONCHICK FACEBOOK

Ken jij de Fashionchick Facebook pagina al? Inmiddels staan we in de top 25 van grootste Nederlandse merken op nummer 11 en stijgen we heel hard verder. What's in it for me hoor ik je denken? Ook op Facebook draait het wat betreft Fashionchick alleen maar om de fijnste inspiratie en de leukste Fashion Finds. Maar het allerleukst zijn misschien wel onze speciale Facebook winacties!

Bijna iedere week maak je op onze Facebook pagina kans op de leukste prijzen. Vorige week gaven we nog een paar fashionable Kelim Boots weg, deze week maak je kans op summerpoof sandaaltjes van Donchoo of een musthave laptop sleeve. En het enige wat je moet doen om kans te maken op één van die prijzen is Fashionchick te 'liken'. Wil jij nooit meer een winactie missen en op de hoogte blijven van de leukste Fashion Finds? Like us on Facebook!

FASHIONCHICK TWITTER

Helemaal up to date blijven doe je door Fashionchick te volgen op Twitter. Hier houden we je op de hoogte van de allernieuwste webshops in ons overzicht, delen we onze favoriete Fashion Finds met je en zie je het laatste modenieuws voorbij komen.

Stay up to date met Fashionchick! Volg jij ons al op Facebook of Twitter?

liefs, Tjitske Smallenbroek

Tjitske Smallenbroek Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer