Viva la Vintage

Wie van vintage houdt, weet dat je voor het scoren van het perfecte kledingstuk niet alleen moet weten wáár je moet shoppen, maar ook hóe je moet shoppen. Vintage komt namelijk niet in massaproductie en dat vereist een bepaalde vorm van shopvaardigheid.

“Geweldige site, alleen jammer dat alles zo snel uitverkocht is. Ik heb bovendien schoenmaat 38, en die maat zie ik helaas niet zoveel hier”  Bron: IloveVintage.nl

Een veelgehoorde uitspraak op vintage-websites. Want heb je eindelijk die geweldige vintage laarzen gevonden of dat hippe vintage jurkje, dan zul je zien: óf het is niet jouw maat óf iemand anders was je net voor met bestellen.

De vintage-webshops worden namelijk nauwlettend in de gaten gehouden door tientallen andere dames en dat is eigenlijk de enige goede vintage-shoptechniek. Het kost dus misschien enige tijd en moeite, maar... heb je dan die laarzen weten te scoren, dan ben je de gelukkige eigenaar van een paar unieke, superzeldzame boots!

Hier een aantal items die we hebben gespot op de populaire vintage-websites Ilovevintage.nl en Topvintage.nl

LET OP: Het kan dus zijn dat deze al weg zijn... Maar je kan natuurlijk ook even kijken of er nog wat anders voor jou tussen zit.

Welk vintage-artikel ga jij scoren??

Naar de webshop van ILoveVintage.nl>>
Naar de webshop van Topvintage.nl>>

Elise

 Voeg de webshop van I Love Vintage toe aan jouw favorieten..>
 Voeg de webshop van TopVintage.nl toe aan jouw favorieten..>

liefs, Elise van Mechelen

Elise van Mechelen The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Miriam 8 jaar geleden

  Ik vind de 2 genoemde shops nou echt helemaal niks, er is niet veel vintage aan topvintage (en het wordt ook steeds ordinairder...) en ilovevintage vind ik echt te gewoontjes en vaak hele slechte kwaliteit. Geef mij maar www.vivavintage.nl!

 • Kittie 8 jaar geleden

  De mooiste laarzen scoor ik vaak toch echt ook vintage. Ik ben fan!

 • Betty 8 jaar geleden

  Leuk stukje, heb er even rond gekeken, ze hebben er echt leuke dingen. Ga maar eens wat vaker snuffelen daar...