Vimodos is ready for summer!

Heb jij de zomerkriebels ook al te pakken en heb je zin om je garderobe flink uit te breiden met nieuwe summer items? Bij de nieuwe webshop Vimodos ben je in ieder geval snel in de mood. Je vindt hier super leuke jurkjes, shirtjes en broeken van allerlei topmerken, zoals SuperTrash, Aaiko en Rare.

Als echte fashionchick mag je de speciale Fashionchick-pagina die Vimodos het leven in heeft geroepen niet missen! Je vindt hier allerlei items die de webshop allen voor Fashionchicks heeft geselecteerd. Zomerse mode van toplabels, waarvan je hartje zeker sneller gaat kloppen! Ben je benieuwd naar deze pagina? Neem dan snel hier een kijkje.
 Vimodos
Om te kunnen slagen voor een nieuwe zomeroutfit is het natuurlijk belangrijk dat je weet welke maat je van een kledingstuk nodig hebt. Vind jij het lastig om dit te bepalen als je online shopt? Dan kun je bij Vimodos heel handig een maatadviseur benaderen die je raad geeft! Meet bijvoorbeeld je taille op. Als je dit invoert in de speciale tool ontdek je vanzelf welke maat perfect voor jou is.

Naast deze handige tricks heb je bij Vimodos ook écht het gevoel dat je aan het shoppen bent, omdat elk merk zijn eigen minishopje heeft binnen de website. Dit gevoel wordt nog eens extra versterkt door de verschillende catwalkfilmpjes die je van de merken kunt bekijken. Deze filmpjes geven je een goede impressie van de fashion items die misschien straks wel bij jou in de kast liggen! 

VIMODOS IS READY FOR SUMMER

 Aaiko Dress Jun...
Maxi dress, Aaiko
EUR 99.95
(Vimodos)
Stenim Top Stee...
T-shirt, Stenim
EUR 49.95
(Vimodos) 
Rare Dress...
Jurkje, Rare
EUR 69.95
(Vimodos)
Rare Dress...
 
Jurkje, Rare
EUR 79.95
(Vimodos)
Sacks Dress...
Jurkje, Sacks
EUR 169.95
(Vimodos) 
Aaiko Dress...
 
Jurkje, Aaiko
EUR 169.95
(Vimodos)
Aaiko Top...
Top, Aaiko
EUR 79.95 63.96
(Vimodos)
Herrlicher...
Short, Herrlicher
EUR 69.95 62.96
(Vimodos)
Herrlicher... 
Top, Herrlicher
EUR 59.95 47.96
(Vimodos)

Ben je last minute op zoek naar dat ene jurkje of topje? Je hebt bij Vimodos je bestelling de volgende dag in huis! Ook fijn om te weten: bezorgen en retourneren is gratis. Neem dus snel een kijkje in deze shop en profiteer van de sale met kortingen tot 50%!

X Denise
 Voeg de webshop Vimodos toe aan jouw favorieten

liefs, Denise Swaagman

Denise Swaagman Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer