Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Advertorial

Vijf redenen om voor vintage kleding te kiezen

Marthe, 24 mei 2018

Vijf redenen om voor vintage kleding te kiezen

United Wardrobe

Dat wij hier bij Fashionchick een voorliefde voor shoppen hebben, is logisch. Maar sinds kort hebben we er óók nog een andere liefde bij. Namelijk een liefde voor vintage.

Ik zal jullie eens uitleggen waar deze plotselinge vintage liefde ineens vandaan komt. Wij hebben namelijk onlangs kennis gemaakt met het mega handige United Wardrobe. Het idee hierachter? Waarom altijd maar nieuwe kleding items aanschaffen, als er ook zo veel leuks ter beschikking is? Een prima gedachte, als je het mij vraagt. Tel daar bij op op dat het systeem óók nog eens makkelijk en veilig in elkaar zit voor zowel de kopers als de verkopers: betalen kan namelijk gewoon via Ideal. Kortom: tweedehands kleding is hartstikke hot. Nog niet helemaal overtuigd? Dan heb ik hieronder vijf argumenten die je misschien wel van gedachten doen veranderen. Read on. 

Vijf redenen om voor vintage te kiezen 

#1 Copycatten is moeilijk. De struggle ken je vast wel: je hebt een te vette jas gekocht bij Zara of H&M en binnen no-time loopt zo'n beetje de hele wereld er in. Dat is met tweedehands items een stuk lastiger omdat dit verschillende collecties betreft. 

#2 Als je je nú aanmeldt bij United Wardrobe krijg je 5 euro korting. Dus, waar wacht je nog op? Bijna zonde om het niet te doen toch? Ook leuk: op united wardrobe shop je een heleboel A-merken zoals Nike, Dr. Martens, Tommy Hilfiger en Levi's voor véél lagere prijs. 

#3 Het is duurzaam. Want: er worden geen nieuwe items geproduceerd. Sterker nog, United Wardrobe maakt het haar missie om van duurzaamheid de norm te maken. 

#4 Het barst van de stijlvolle verkopers. Wat hartstikke fijn is, want een kijkje in de kast van stijlvolle vrouwen is nooit mis toch? Wie ik dan allemaal bedoel? Wat dacht je van influencers zoals Sophie May, Anouk Yve en Teske de Schepper? 

#5 Je kunt er óók nog eens aan verdienen. Jij blij, de koper blij. Met andere woorden: win, win. Want hoe leuk is het dat de kleding die jij niet meer draagt, een tweede leven krijgt bij iemand anders? Precies, dat dacht ik ook. 

Meer weten over United Wardrobe? Neem dan vooral een kijkje bij alle toffe producten op hun website! 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer