Fashionnews

Vier stijl en win Designer tassen met Stylebop.com

Marlies, 19 april 2013

Vier stijl en win Designer tassen met Stylebop.com

Advertorial

Kledingstijl is als een vingerafdruk. Bij elke vrouw net uniek. En wat iemand draagt zegt meer dan duizend woorden. Noem jij jezelf sleek and chic, stoer met edge of flirterig vrouwelijk? Beter weet je gauw onder welke van deze drie categorieën jij jezelf schaart, want met de Street-Chic Bag Contest van webshop STYLEBOP.com maak je dan kans op geweldige designertassen.

Stylebop.com Street-Chic Bag Contest
CC: Stylebop.com

Vier Fashionable vrouwen

Dag na dag komt er een wervelwind van originele streetstyle fashion van over het web naar ons toe om ons te inspireren. En hoe. Want de stijl van moderne vrouwen lijkt meer uitgesproken dan ooit. Webshop Stylebop.com brengt met 350 luxe collecties en 5000 stijlen elke streetstyle binnen je bereik. De site ontdekte een nieuwe street-chic stoming die loopt van over de top en opvallend tot stijlvol en strak.

Stylebop viert al die geïnspireerde vrouwen en deelt uit. Designertassen dan wel te verstaan. En we hebben het hier niet over kleine namen. Een classic chic Salvatore Ferragamo shopper, edgy cool metallic tas van Sara Battaglia en vrouwelijke handtas van Valentino? De stappen zijn simpel. Klik door naar de Stylebop Street-Chic Bag Contest op Facebook, kies de stijl die het beste bij je past en klik nogmaals. That's al, that's it.

Street-chic bij Stylebop.com

Salvatore FerragamoTas Salvatore Ferragamo
STYLEBOP.COM
€1750,00
Tas Sara BattagliaTas Sara Battaglia
STYLEBOP.COM
€980,00
Schoudertas ValentinoSchoudertas Valentino
STYLEBOP.COM
€1390,00

Vier je eigen stijl en win misschien wel een van die musthave designertassen. Welke is je favoriet?

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer