Vier het festival seizoen met Hi

Een drankje in je hand, muziekje op de achtergrond en met je allerliefste vrienden om je heen. En dat tot de zon onder gaat. Festivals zijn zo fijn! De eerste van het jaar zijn een feit. En bij het naderen van de echte zomer komen we steeds meer in festival-sferen. Wil jij de hele zomer lang gratis festivallen? Time is ticking, ga de festival challenge van HI aan en wie weet win jij kaarten! Lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt. Tik-tak-tik-tak.

Hi festival

Feel and wear festive 

Als je de hele zomer op alle festivals rond wilt paraderen moet je natuurlijk wel shinen in je outfit. Ga je naar een meerdaags festival? Zorg er dan voor dat je verschillende setjes klaar hebt liggen zodat je op de dag zelf alleen nog maar hoeft te kiezen in plaats van ter plekke je outfit te combineren. Een tent is namelijk heel wat minder comfy dan je walk-in closet thuis. Kies voor een outfit die je bij zowel zomers als met wat frisser weer kunt dragen. Do-not-forgetjes voor de festivalgangers: klein tasje voor al je prullaria, een show-off zonnebril, een hoedje voor de laatste bad hair day en tegen de zon. En niet te vergeten een warm vestje voor de wat koudere avonden en nachten. Ready, set, go! 

Festival vibes 

Signorini Bplusco2 RoodSignorini Van den Assem
€ 59,95 € 29,95
RokMonsoon V&D
€ 51,00
Whistles Zwarte fedora van viltWhistles de Bijenkorf
€ 70,00
Futuristische ronde zonnebrilForever21 Forever 21
€ 4,95
Yves Saint Laurent Rouge Pur CoutureSaint Laurent Paris de Bijenkorf
€ 36,00
Crochet TopSeven Sisters The Sting
€ 29,95

Win de hele zomer gratis festivallen bij HI

Elke week heeft HI een speciale challenge waarbij je kans kunt maken op gratis festivalkaarten. Deze week kun je kaarten scoren voor Down The Rabbit Hole. Spot met de speciale HI Video Reproter app de leukste festivaloutfits en wie weet ben jij de gelukkige!

lees hier meer

liefs, Nicolle 

Nicolle 

Reageer