Fashionnews

Vestival: dé plek waar mode en muziek samenkomen

Marthe, 16 juli 2017

Vestival: dé plek waar mode en muziek samenkomen

Vestival

Met de zomer is ook het festivalseizoen lang en breed begonnen. En festivaltechnisch gezien is het aanbod alles behalve gering. En dat maakt het kiezen soms nogal lastig. Maar gelukkig hebben wij nog wel een suggestie voor zij die nog op zoek zijn naar een goed feestje, namelijk: Vestival

Alles wat je R&B hart begeert  

Vestival is geliefd vanwege zijn nationale en internationale topacts. Op 22 juli aanstaande is het alweer tijd voor de vierde editie van het Urban Dance festival. Deze keer vind het spektakel plaats in het Arena park in Amsterdam. En wij kunnen je nu alvast vertellen: dat wil je meemaken. Want net als voorgaande jaren heeft de organisatie ook dit jaar een aantal grote namen weten te strikken. Een kleine greep uit het brede artiestenscala: Trey Songz, Broederliefde, Sevn Alias en Lil Kleine. Met andere woorden: je vindt er alles wat je R&B hartje begeert. 

Vestival

Vestival & fashion

Oké, natuurlijk weten we dat het bij festivals in eerste instantie om de muziek draait. Maar ons modehart wil ook wat. De organisatie gaat all out uit, en dat kun jij dus ook doen. Vestival is namelijk een ideale aangelegenheid om je fashion game 'ns even strong te stellen. Want laat het nou net een plek zijn waar mode en muziek samenkomen. Van glitter tot hoofdband tot een paar toffe sneakers: het is nergens beter flaneren, als je 't mij vraagt. Mocht je het met me eens zijn, dan hebben wij good news for you. Via Fashionchick koop je je kaarten namelijk met 5 euro korting! Dus, zien we je daar?  

koop tickets

Oh, en dit kun je aan!

Headband LeopardMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Only Off-shoulder Top met 3/4 mouwenONLY OTTO
€ 26,99
Heart to get Radiate Positive Vibes ketting van zilverHeart to Get de Bijenkorf
€ 64,95 € 32,47
Rebecca Minkoff Schoudertas blackRebecca Minkoff Zalando
€ 299,95 € 269,95
Festival Fever PantsModeMusthaves ModeMusthaves
€ 49,95
VANS Old Skool sneaker met suède detailsVans de Bijenkorf
€ 75,00 € 60,00

Check voor meer informatie ook even de website van Vestival.  

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer