Vesten: Warme winter musthaves

Iedere keer als ik mijn kast opentrek, constateer ik een groot gebrek aan warme vesten. Laat ik eventjes heel eerlijk zijn: ik vind het moeilijk om me voor de winter te kleden. Ik heb schandalig veel leuke zomerkleding, maar als ik de najaarscollecties doorloop, ben ik nooit zo enthousiast over de warme dingen. Daarom ben ik ook wereldrecordhouder voor de meeste verkoudheden ooit.

Vesten winter 2011/2012

Dit artikel schrijf ik dus stiekem uit eigenbelang, maar natuurlijk ook voor alle meiden die hetzelfde probleem hebben als ik. Vesten zijn misschien niet de meest opwindende aankopen van je leven, maar ze kunnen echt heel leuk zijn. Ze zijn sowieso een musthave omdat ik eindelijk de wijze les heb geleerd dat het écht niet sexy is om snotterend en bibberend rond te lopen, hoe fashionable je outfit ook is. Ik sta open voor verandering, dus ben ik online de zoektocht naar het perfecte vest begonnen. Ik heb een paar hele mooie gevonden!

Voor deze winter zien we weer veel vesten in neutrale kleurtjes, kabel-breisels, en de Noorse truien trend wordt ook bij de vesten doorgevoerd. Ik ben mijn oog laten vallen op een aantal lekker dikke, knusse, lange vesten voor die dagen dat 't écht heel koud is, maar er zijn ook een paar leuke dunnere vestjes te vinden, voor bij een wat chiquere outfit.

warme vesten voor de winter


Vest met ceintuur, Dept
€89,95
(De Bijenkorf)


Crème vest, Jane Norman

€49,00

(V&D)


Noors vest, Bibico

€99,95
(watMooi)


Zalmroze vest, Modström

€54,50
(Hip&Chic)

musthaves

Zucht, Hebben...
Compleet verliefd...
Musthaves!!


Pied-de-poulle vest

€39,95
(Miss Etam)


Vest met print, Dept

€199,95 €83,96
(De Bijenkorf)


Lang kabelvest, C&A

€25,00
(Wehkamp)


Blazer-stijl, French Connection

€159,95
(De Bijenkorf)


Vest met hartjes, Soaked

€54,95

(Welikefashion.com)


Goudbruin vest, Modström

€65,00
(SkiksWomen.com)


Strepenvest, Minimum

€89,95
(Label54)

Hebben jullie al genoeg warms voor de winter? Je vindt meer vesten in de Fashion Finder.

liefs, Laura Gommans,