Very Fashionable FlipFlops!

Zonder meer hét ultieme zomeraccessoire: deze heerlijk zittende flipflops uit Brazilie!
De geur van zonnebrand... Terrasjes die weer vol zitten... Winkels die ineens weer volhangen met bikini's... Allemaal signalen dat de zomer weer gaat beginnen. Ons ultieme hoera-de-zomer-is-weer-in-het-land-gevoel: Als de Havaianas weer uit de kast mogen! 

DE BRAZILIAANSE SLIPPER
Het trendy Havaianas vindt haar oorsprong in het Brazilië van 1965. In al die jaren is dit merk, mede dankzij de designs en het comfort,  uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van slippers wereldwijd.  De flip flops zijn van zeer goede kwaliteit en gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit zorgt ervoor dat de Havaianas héérlijk zitten en je ze dus iedere dag wel aanwilt! Daarom spot je deze slippers niet alleen bij het strand of zwembad, maar ook op alle terrasjes, winkelstraten, op scholen, in de metro...

Zorg voor een 'onmisbare basis' Havaianas in bruin, zwart en wit en vul ze iedere zomer aan met dé modekleuren van dat seizoen. Tsja en zelfs dat is lastig, want welke kleuren moet je nou hebben?

LAAT JE INSPIREREN

Wedden dat jij nu ook niet meer kunt kiezen en ze ALLEMAAL wel wilt?! Het komt dus goed uit dat je op Fashionchick.nl deze maand Havaianas kunt winnen!

WIN WIN WIN

Wil jij Havaianas t.w.v. EUR 22,95 (5 x in elk gewenste kleur) van producten. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de slippers in hun kast hebben hangen maken kans op deze prijs.

Meer weten over de winactie? Klik hier..>

Succes!! Dorien

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer