Fashionnews

Verrassing! Ontvang een mooi cadeau bij je favoriete Glossy

Fay, 21 september 2015

Verrassing! Ontvang een mooi cadeau bij je favoriete Glossy

Inmiddels is de herfst officieel begonnen en staat de paraplu standaard naast de deur. Je avonden breng je niet meer door op het terras maar gewapend met een kop thee en deken op de bank. Vervelend? Heus niet! Het enige wat je nog nodig hebt om dit relaxte plaatje compleet te maken is je favoriete glossy. Zeker als je een abonnement af kan sluiten voor een prikkie én verrast wordt met een fantastisch cadeau. 

Abonnement glossy sanoma

Verrassing!

Als je nu een abonnement afsluit op Beau Monde, Happy in Shape, Marie Claire of Nouveau betaal je slechts €19,95 en krijg je er een verrassingscadeau bij. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je straks de trotse eigenaar bent van een fantastische tas, stijlvol horloge, knap sieraad of musthave zonnebril. Welk cadeau het wordt, dat blijft nog even een verrassing. Nog meer goed nieuws: het abonnement stopt automatisch. Je kunt dus totaal ontspannen één (of meerdere!) van deze titels uitproberen. Klinkt goed, toch? Om direct een abonnement af te sluiten ga je naar de actiepagina. Happy reading!

bestel hier

Actievoorwaarden: Neem een abonnement voor €19,95 en ontvang een cadeau | Welk cadeau je thuisgestuurd krijgt is nog een verrassing | Het cadeau wordt binnen enkele weken na betaling naar je toegestuurd | Over het toegestuurde product kan niet worden gecorrespondeerd 

liefs, Fay , I could give up shopping, but i'm not a quitter!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer