Veilig online shoppen met Mastercard

Pumps, jasjes, een nieuw paar oorbellen en toch nog een LBD, maar ook cadeautjes voor de Sint en Kerst. De koopmaanden komen er weer aan en wij vrouwen vinden dat hélemaal niet erg. Niets beter dan shoppen. En voor Fashionchicks niets beter dan online shoppen! Om dit zo veilig mogelijk te maken voor creditcardhouders komt Mastercard met de MasterCard SecureCode.

De MasterCard SecureCode is een extra beveiliging op je Mastercard voor online betalingen. Het is een soort online pincode.  Hoe werkt deze SecureCode? 1. Vraag bij je bank de SecureCode aan. Je kiest zelf de code of krijgt er een toegewezen 2. Shop lekker online en ga naar afrekenen. 3. Bij de kassa van de webshop word je gevraagd jouw SecureCode in te voeren. 4. MasterCard of je bank controleert bij iedere betaling eerst je SecureCode zonder tussenkomst van de webwinkel. 5. En voilà! Je hebt veilig betaald.
Makkelijk of niet? Creditcardhouders shoppen met een gerust hart die feestoutfit, de Sinterklaas cadeautjes en de pakjes voor onder de kerstboom online.
Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer