V&D Prijzencircus 22 maart van start

Het V&D Prijzencircus is een van die jaarlijkse shoppingfeestjes waar wij heel blij van worden. Korting, korting, korting. Dit jaar slaat op 22 maart de kortingskolder slaat weer toe. We want it all and we want it now! Met summer wishlist bij de hand strepen we alle musthaves af. En ook dit jaar kun je andere koopjesjager ontlopen en lekker op je gemak online shoppen.

Prijzencircus V&D
CC: V&D

V&D Prijzencircus: 22 Maart van start

22 maart gaat een hysterische horde vrouwen op jacht naar de koopjes van V&D. Lingerie van After Eden met korting, zomerbroeken van Mango voor een prikkie en alvast die zonnebril. Wij Fashionchicks weten natuurlijk beter, dan dat wij ons tussen de hooggehakte horde gooien. Het V&D Prijzencircus is namelijk ook dit jaar weer online.

Op 22 maart klik je op je gemak door de koopjes. Het Prijzencircus heeft er weer genoeg voor je verzameld Wil jij weten wat erin 2012 met korting te shoppen is bij V&D? Je kunt nu online alvast de aanbiedingen uitpluizen in de online folder.

V&D online collectie

Jurk Wallis
V&D
€58,00
Jane Norman pump
V&D
€49,00 €39,00
Zonnebril Esprit
V&D
€ 29,99
Oasis hoed
V&D
€ 19,00
Oorbellen Mango
V&D
€9,95
Yes or No blouse
V&D
€29,99
Trui Jane Norman
V&D
€45,00
Pastelkleurige riem Mango
V&D
€29,95
Yes or No jack
V&D
€49,99

Heb jij je favorieten producten met korting al gespot op V&D? Voor iedereen die verder wil kijken dan alleen de koopje van het V&D Prijzencircus, vind je de hele V&D collectie in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer