V&D prijzencircus 2011: reserveer jouw wishlist online

Al jaren is het V&D prijzencircus een echt mode hoogtepuntje. Fijne acties, korting op merken als Warehouse en Mango en dé Sephora '3 make-up producten voor 10 euro' actie. Zodra de folder binnenkomt pak ik pen en papier en maak ik mijn wishlist.
Helaas ben ik niet de enige die heel erg hebberig wordt van alle lage prijzen en de leuke aanbiedingen bij V&D. Iedere keer als ik denk als allereerste met mijn neus tegen het glas van de deur te staan, blijken er nog meer koopjesjagers aanwezig. En ja hoor, daar gaat dat paar schoenen en die jas waar ik op zat te azen, voor mijn neus weggekaapt door een vlugge fashionista.
Prijzencircus V&D 2011 online

RESERVEER JOUW V&D PRIJZENCIRCUS 2011 WISHLIST

Gelukkig heeft V&D daar nu een oplossing voor. Op 24 maart start het prijzencircus weer, maar je kunt vanaf vandaag alvast online jouw musthave artikelen reserveren op vd.nl. Dit jaar sta jij dus echt vooraan. Pak de Prijzencircusfolder erbij of bekijk hem online en maak jouw wishlist. Zo hoef je dat ene fantastische jurkje, of die geweldige top niet aan jouw neus voorbij te laten gaan.
Ook als je niet zo dol bent op al die drukte is deze actie ideaal. Vanuit jouw luie stoel shop je alles wat je hebben wilt op vd.nl en de artikelen worden gewoon thuis bezorgd.
Voor ronde 2, die begint op 26 maart geldt hetzelde principe. Op 24 maart kun jij alvast jouw verlanglijstje maken. Start nu met shoppen en reserveer direct online op vd.nl
Ik heb mijn hele wishlist al gereserveerd. Wat staat er bij jou op? Shop ze!

liefs, Tjitske Smallenbroek

Tjitske Smallenbroek Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer