Van Haren online shop: zomercollectie 2012

Niets gaat zo snel als de mode, dat weet schoenenwinkel vanHaren maar al te goed. Deze winkel zit altijd bovenop de laatste trends. Sindskort heeft vanHaren een nieuwe look gekregen. Met een vernieuwd hip logo en actrice Halle Berry als gezicht van schoenenlijn '5th Avenue' slaan ze een nieuwe richting uit. Ook zijn alle schoenen van vanHaren online te shoppen!

vanHaren zomercollectie 2012

van haren schoenen

vanHaren verkoopt dames,- heren en kinderschoenen. Daarnaast hebben ze nog een uitgebreide collectie aan accessoires zoals tassen, portomonnees, riemen en sokken. Dat vanHaren bovenop de trends zit weten we allemaal. Daarom zijn de artikelen altijd scherp geprijsd zodat ze jou kunnen voorzien van de meest hippe schoenen en accessoires van dit moment. Ze verkopen merken als 5th Avenue en natuurlijk hun eigen populaire merk Graceland.

Deze zomer zie je vooral veel vrolijke felle kleuren terug in de collectie. Schoenen met sleehakken, blokhakken en plateauzolen zijn de statement items van de collectie. Verder zie je veel bewerkte sandaaltjes, maar ook leuke gympen en ballerina's. Om je op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en nieuwtjes houdt vanHaren een online trendblog bij. Zeker een leuke plek om eens een kijkje te nemen.

favorieten van haren zomercollectie 2012

Muiltje Graceland
VANHAREN
€ 39,99
Peeptoes Graceland
VANHAREN
€24,90
Sleehakken Graceland
VANHAREN
€24,90
Peeptoes Graceland
VANHAREN
€24,90
Pumps 5th Avenue
VANHAREN
€49,90

Tasje met print
VANHAREN
€14,90

 Sleehakken 5th Avenue
VANHAREN
€39,90

Gympen Graceland
VANHAREN
€16,90

Blokhakken Graceland
VANHAREN
€24,90

Pumps 5th Avenue
VANHAREN
€39,90

Sleehakken Graceland
VANHAREN
€19,90
Sandaaltje
VANHAREN
€19,90

De collectie geeft ons een heerlijk zomersgevoel. Wil jij meer zien van de collectie? De hele vanHaren schoenen collectie kun je shoppen in de Fashion Finder.

voeg toe aan mijn favorietenVoeg vanHaren toe aan jouw favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Amanda Schothorst,