menu
Vans

Van deze kleurrijke Pride collectie wordt echt íedereen blij

Malu, 30 mei 2021

Pride 2021 staat voor de deur en aangezien menig feest ons is ontnomen de afgelopen maanden, kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met de voorpret. Daarom komt Vans alvast in de stemming met een speciale Pride-collectie.

Al sinds 1966 heeft Vans als doel om creatieve expressie mogelijk te maken voor iedereen, ongeacht afkomst, huidskleur of seksuele voorkeur. Ze zien Pride als een inspirerende beweging vol authentieke zelfexpressie en zijn trots op hoe de diverse identiteiten binnen de LGBTQ+-gemeenschap in hun kracht staan. Vandaar dat ze jaarlijks een zeer uitgebreide en kleurrijke collectie lanceren, om het bestaan van de community te vieren en daarmee te steunen.

De collectie sneakers bevat dit jaar onder andere een nieuwe versie van de Classic Slip-On met een patchwork-achtig ontwerp in regenboogtinten en eentje met de letters L, G, B, T en Q. Deze heeft een opvallende regenboog colorblocking en is een herinterpretatie van het klassieke dambord-patroon van Vans. Voor de iets minder expressieve fans zijn er ook twee zwarte Old Skool sneakers met een subtiele regenboog-streep aan de zijkant.

Extra leuk: op de witte zool prijkt het Vans Pride-logo met regenboogletters. En om het feest helemaal compleet te maken doneert Vans in totaal 200.000 dollar aan vier organisaties verspreid over de hele wereld, waaronder GLSEN, Casa 1, Where Love is Illegal en Tokyo Rainbow Pride als steun en aanmoediging voor hun persoonlijke verhalen en missies. Hurray!

Check Vans.com/pride voor meer informatie en shop de collectie op Vans.nl.

Deze 5 retro trends komen terug in je kledingkast

Lees ook

Deze 5 retro trends komen terug in je kledingkast

Stijladvies

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer