vacature stagiair tekststagiaire editor content creator fashionchick
Vacatures

Vacature: online editor stagiaire

Redactie, 30 mei 2023

Word jij onze nieuwe stagiaire?

Heb je een passie voor mode en taal, en vind je het leuk om te helpen bij de groei en rebranding van Fashionchick? Dan hebben we de perfecte kans voor jou! We zijn namelijk op zoek naar een online tekststagiair. Lees verder om erachter te komen of dit iets voor je is. 

Wat ga je doen?

Als stagiaire online editor zorg je er samen met de rest van het team voor dat Fashionchick hét platform voor vrouwen wordt op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Je bent nauw betrokken bij de groei van onze social media (Instagram, Facebook, etc) en je denkt actief mee hoe we Fashionchick nog meer op de kaart kunnen zetten. Je denkt en werkt met veel plezier mee aan het rebranding-proces van het merk en het platform. Daarnaast ga je artikelen schrijven voor de inspiratieblog en teksten voor de socials.

De perfecte match

Ga je helemaal op in de nieuwe modetrends, sta je weer te springen als er weer een rodeloperevent is in Hollywood, draai je er je hand niet voor om om last-minute teksten te creëren en vind je het leuk om je modekennis te delen met onze doelgroep? Dan zit je hier goed. We bieden je een platform waar ruimte is voor eigen ideeën en waar je de functie zelf richting kunt geven. Je bent gek op schrijven, weet wat er online gebeurt en doet een HBO- of WO-studie op het gebied van Journalistiek, Media, Communicatie of Mode - wanneer je iets anders studeert, horen we graag waarom dat geschikt is. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je weet in een handomdraai een pakkende tekst of caption te schrijven. Je bent vanaf september beschikbaar voor minimaal 6 maanden.

Ook niet verkeerd

We zitten in een spiksplinternieuw pand vlakbij Amsterdam Amstel. Je krijgt gratis lunch, een laptop van het huis en vergoeding voor telefoon- & reiskosten. De stagevergoeding bedraagt 500 euro per maand.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Overtuig ons. Stuur je cv en een korte motivatie naar jane@shopsuite.com en wie weet zien we je binnenkort.


Beeld: Getty

Vacature: content creator-stagiaire

Lees ook

Vacature: content creator-stagiaire

Vacatures

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer