Update: Fashionchick's Modemuseum

Het is bijna zover: op 26 november trappen wij de Fashionchick Shopping Day van dit jaar af met een launch party: Fashionchick's Modemuseum. Ben je toe aan een modeverantwoorde break? Kom dan naar ons Modemuseum by night en kom je verlekkeren aan de mooiste kunstwerkjes. Inmiddels mogen we al een tipje van de sluier oplichten: zo bekijk je de mooiste collecties van webshops als Topvintage, Costes, Invito, Navabi en Onepiece. 

Shopping Day

Tien redenen om los te gaan tijdens de Fashionchick Shopping Day

#1: The earth without art is just ...eh. #2: Wie wil er nu geen feestje met gratis cocktails, fijne DJ's en een goodiebag zo groot, dat je 'm naar huis moet slepen. #3: Met korting shoppen is altijd een goed idee. #4: Sleuren met volle tassen is zooooo 1999. #5: De kleding die je tijdens de Shopping Day koopt, wordt dan ook tot op de deurmat bij je thuisbezorgd. #6: Het is winter. En dus heb je nieuwe kleding nodig. #7: Een nieuwe wintergarderobe is gewoon een hele verantwoorde en slimme investering. #8: Je hebt al zooooooo lang (ruim 10.080 minuten) niets nieuws gekocht. #9: Als je de kosten van die nieuwe laarzen deelt door de keren dat je ze gaat dragen, is -ie basically gratis. #10: Je hebt het gewoon écht verdiend. Right?

Modemuze

Fringes PonchosCostes Costes
€ 69,95 € 29,95
Sequin shift dressNavabi Chiffon jurknavabi
€ 399,99 € 319,99
White ShirtCostes Costes
€ 49,95
Invito - witte sneakersInvito Invito
€ 49,99
TopVintage exclusive ~ Miss Fancy Dalilah Dress BlackRock steady clothing TopVintage
€ 69,95
Wool blend cropped trousersNavabi navabi
€ 169,99
Suede BomberCostes Costes
€ 59,95 € 29,95
Invito - zwarte loafersInvito Invito
€ 59,99 € 29,99
60s Chic Suitcase Handbag in Green genuine leatherVaVa Vintage TopVintage
€ 89,95

tickets fashionchick shoppingdays

PS: Laat ons via Facebook weten dat je aanwezig bent en blijf op de hoogte van het programma, de te winnen prijzen en krijg een kijkje achter de schermen!

liefs, Anne 

Anne 

Reageer