Fashionnews

Ultimate Summer Moments met H&M Swimwear

Rowie, 29 april 2014

Ultimate Summer Moments met H&M Swimwear

We just need summer. Zeker als we Gisele Bündchen zien schitteren in de swimwear campagne van H&M. De favoriete modeketen creëert precies de juiste sfeer voor de zomer. Zand en zout in de haren en nonchalante looks met een op en top jaren 60 gevoel. Deze collectie wil je gewoon helemaal.

H&M swimwear

Beach, sand, surf and sunshine 

Deze heerlijke H&M collectie zorgt voor instant glamour. We keren terug naar de jaren 60 met de klassieke streep, polkadots en sixties prints. High waisted broekjes worden enthousiast omarmd. De collectie laat het preppy jet-set gevoel herleven. De swimwear selectie van H&M is aangevuld met luchtige kleding met een bohemian touch. Triangel, bandeau en push-up bovenstukjes sieren de swimwear lijn; luchtige jurkjes en kaftans zijn ideaal om lekker rond te hangen bij het zwembad met een cocktail in de hand. 

h&m bikinis online shoppen

Maar niet alleen de collectie en het geweldige lichaam van Miss Bündchen stelen de show. Producer Bob Sinclar vangt het lieflijke accent van Gisele in een van Blondie's hits. En dat levert een fijne combinatie op. Glimlach gegarandeerd. H&M, Bob Sinclar en Gisele Bündchen zetten zich met deze productie in voor onderwijsprojecten van UNICEF. Door het nummer te downloaden steun je UNICEF en geef je de meest kwetsbare kinderen door middel van onderwijs uitzicht op een betere toekomst.

Waan jij je al in de jaren 60 met de swimwear van H&M? Maak je zomer compleet en shop de nieuwe H&M swimwear collectie online. 

liefs, Rowie Haazen, Start the day with a smile & finish it with champagne!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer