Ultieme vrouwenavond met Cointreau Rendezvous Privé

Eens in de zoveel tijd willen wij vrouwen eens flink bijpraten. Waar die avondjes vroeger met net te enge filmavonden met popcorn en zoete wijn waren, daar is er nu de ultieme vrouwenavond het Cointreau Rendezvous Privé voor. Cointreau Rendezvous Privé is samen met je vriendinnen heerlijke cocktails maken onder leiding van je persoonlijk cocktailshaker. Wij probeerde met de hele Fashionchick redactie deze cocktailworkshop en shakete de lekkerste cocktails met Cointreau.

Cointreau Rendesvous Prive

je eigen cointreau cocktailworkshop

10 vrouwen, 1 Cointreau shakerboy en lekker Cointreau cocktails; het bleef nog lang onrustig die avond... De redactie leerde alle fijne kneepjes van het cocktail shaken en de geheimen van de Cointreaupolitan. Uiteindelijk gingen we allemaal met een goodiebag naar huis. Smaakt deze beschrijving van de Cointreau Rendezvous Privé voor jou naar meer, boek dan nu je eigen cocktailworkshop.

boek nu en krijg een extra gevulde goodiebag & dress

Als je nu een Cointreau Rendezvous Privé boekt, krijgt namelijk nog meer waar voor haar geld. Natuurlijk boek je een compleet verzorgde cocktailworkshop. Een persoonlijke cocktailshaker geeft de workshop bij je thuis en brengt alle benodigdheden voor een perfecte avond (Cointreau, glazen, ijsblokjes en muziek) met zich mee. Daarnaast ontvangen de eerste 10 Fashionchicks die nu boeken een party dress van Nelly.com om stijlvol cocktails te shaken. Ook ontvangen zij 15 goodiebags met een Cointreau cocktailshakertje, cocktailglazen, een sieraad van My Jewellery en andere goodies van Fashionchick, Vimodos, Hip voor de Heb en IVY Fashion.

Een compleet verzorgde avond/middag boek je al vanaf €20,- p.p. (incl. BTW)! Het minimum aantal deelneemsters is 10 (in totaal dus €200,-) en het maximum aantal deelneemsters 15. Cointreau Rendezvous Privé is women only! Iedere vrouw vanaf 21 jaar wonend in Nederland kan zich opgeven voor deze Cointreau cocktailworkshop. Lijkt het je leuk om zo'n gezellige cocktailworkshop te organiseren met je vriendinnen? Meld je dan nu hier aan!

Deze actie loopt t/m 27 november.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer