Fashionnews

UGG Australia wintercollectie 2013/2014

Marissa, 27 november 2013

UGG Australia wintercollectie 2013/2014

Advertorial

In december zien we door de glitterjurkjes de feestjes niet meer. Hoge hakken en korte rokken nemen onze dagen over. Het zijn alleen niet meteen de meest ideale winter items. Winter betekent kou, kou betekent winterjassen, dikke truien en... UGG´s. De gedachte aan het zachte schapenvacht en de heerlijke warme voeten laten ons bijna verlangen naar vorst en sneeuw.

UGG Australia

feels like nothing else

Al jaren blijven onze voetjes warm met klassiekers als de Bailey Button en Classic Short Ugg. Staan alle basic UGG varianten al klaar voor de start op je schoenenrek? Dan wordt het hoog tijd om je collectie uit te breiden met een paar nieuwe aanwinsten. De winter collectie 2013/2014 brengt een nieuwe twist. Laarzen met hoge hakken, sneakers met studs en, geheel in kerststijl, glitters. Maar met alleen warme voeten komen we de winter niet door. Een paar matchy handschoenen en oorwarmers uit de nieuwe collectie zijn onmisbaar in de wondere wereld van UGG Australia. En slinger je dan ook nog een UGG bag aan je arm?

Een paar laarsjes van UGG voelen toch als niets anders? Precies. Daarom start het merk de Feels Like Nothing Else contest. In geselecteerde UGG winkels kun je in je favoriete UGG items een foto maken in de bubble chair. Je deelt de foto op Twitter, Instagram of Facebook en het stemmen kan beginnen. Tot 31 december verzamel je zoveel mogelijk stemmen om kans te maken op een geheel verzorgd verwenarrangement dat haast net zo comfortabel is als de UGG laarsjes zelf.

Walking in winter wonderland

Handschoenen UGGHandschoenen
UGG AUSTRALIA
€174,95
Laarsje UGGStud laarsjes
UGG AUSTRALIA
€259,95
Tas UGGTasje
UGG AUSTRALIA
€168,95
OorwarmersOorwarmers
UGG AUSTRALIA
€84,95
UGG laarsLaarsje
UGG AUSTRALIA
€219,95
VeterschoenVeterschoentje
UGG AUSTRALIA
€298,95

Middenin alle kerststress en cadeau-chaos lijkt het shoppen van een passend cadeautje nagenoeg onmogelijk. UGG Australia helpt daarom een handje met de Gift Boutique.  Hier vind je de ideale cadeautjes voor hem en haar en kun je, bij gebrek aan een geldboompje, selecteren op budget buys onder de 100 euro. Ben jij een UGG fan? Je vindt de hele UGG collectie online in de Fashion Finder.

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Lees meer