TV debuut met Fashionchick commercial

Een nieuw design, een schoenencollectie, internationale zusterwebsites. We hebben de afgelopen jaren flink wat mijlpalen gekend. Vandaag voegen we er nog eentje aan toe. Vanaf morgen spot jij Fashionchick in de reclameblokken op televisie. De Fashionchick commercial is eindelijk een feit! En natuurlijk bekijk jij alvast de preview hieronder online.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

De Fashionchick Commercial

Al jaren was het een stille wens van ons om onze eigen spot te spotten op televisie. Dreams came true. Fashionchick zal de komende week op Net5, SBS6 en Veronica je huiskamer in komen swingen. Na uren modellen zoeken, puzzelen met styling en 12 uur van opnamens, zijn er 20 prachtige seconden over. Wij zijn trotser dan ooit. In onze commercial komen natuurlijk de belangrijkste key pieces voor het najaar voorbij. Je spot prachtig bordeaux, oversized coats, onze eigen studded Fashionchick heel, faux fur en de oversized clutch. En natuurlijk shop je deze trends direct online!

Gezien op TV: 9 key pieces herfst/winter

Jurk Mink Pink
MEN AT WORK
€74,99 €59,99
Oversized coat
ZALANDO
€119,95 €89,95
Pump Fashionchick
HYPEBAZAAR
€79,95
Short One Teaspoon
MEN AT WORK
€89,99
Armband Parfois
HYKI
€7,90
Lerenbroek Patrizia Pepe
LITTLE SOHO
€157,31
Blouse
SUPERTRASH
€119,95
Maxirok Mango
WEHKAMP.NL
€34,95
Tas SuperTrash
HIP VOOR DE HEB
€99,95

gezien op tv

Heb jij een item in de reclame gezien dat je direct in je Fashionchick kledingkast wilt hangen? Wij verzamelden wat je hebt gezien op TV. Houd de site in de gaten, want er volgt nog een compleet lookbook en een fotoverslag met een kijkje achter de schermen!

liefs, Marlies Bax,