Trends najaar 2008

Hoewel we nog lang niet aan koude herfst dagen willen denken, maken winkels alweer plaats voor hun najaarscollectie. Hoogste tijd dus om na te denken over wat er dit seizoen in ons kast moet komen te hangen. Fashionchick selecteerde de belangrijkste trends voor je. Dan kan je vast gaan fantaseren hoe jij dit najaar smashing voor de dag kan komen. De stijlen lopen herfst 2008 enorm uiteen, dus voor ieder wat wils!

Brits

- Bekijk de Mix & Match: Brits -

De ruit is ongetwijfeld de grootste trend van najaar 2008. De Britse look is definitief overgewaaid naar de catwalk en deze herfst ook naar jou! Vooral in de show van Dolce & Gabbana voerde de ruit de boventoon. Van de rood, groene Schotse ruit tot een bruine boerenruit. Je wordt er haast scheel van! Bij deze look mogen gebreide vesten, colbertjes en double breasted jassen niet ontbreken. De Britse stijl hoort ook thuis in jou kast dit seizoen. Maak hem af met gekke pumps en een boerenpetje. Topmodel Agyness Deyn is het levende voorbeeld van deze Britse rave look. Kijk voor inspiratie bij: In de stijl van Agyness Deyn!


Arty

- Bekijk de Mix & Match: Arty -

Laat je inspireren door de grote kunstenaars deze herfst. Veel prints en kleuren in impressionistische stijl is wat we zagen tijdens de shows van Chloé, Dries van Noten en vele andere. De ontwerpers zijn creatief aan de slag geweest met verf en kwast, dat is duidelijk. Ga ook voor deze Arty look waarin niets te gek is!

Punkie

- Bekijk de Mix & Match: Punkie -

Word je gek van al die perfect bij elkaar gestylde looks? En heb je zin om je is lekker af te zetten? Doe dan eens anders dan anders en herleef de wilde punktijd. Want ook zwarte kisten, riemen met spikes en veel leer behoren tot de trend van dit najaar. Kies voor zwart en ruig en leuk de boel een beetje op met rode of blauwe details. Niet alleen hip, ook onwijs stoer!


Country

- Bekijk de Mix & Match: Country -

Even geen zin in al die gekkigheid maar gewoon back to basic? Dan komt de Country trend als geroepen. Aardse tinten als groen, bruin en rood zorgen samen met ruige materialen als rib, suède en wol voor de perfecte platteland look. Geen poespas maar gewoon comfortabel stylish. Paul Smith en Hermes zetten de trend. Nu jij nog!


Boho

- Beijk de Mix & Match: Boho -

Boho blijft! Maar dit najaar wel in een vernieuwend jasje. De hippie chick wordt modern. Onder andere Gucci en Armani lieten zien dat moderne hippie vrouw voor veel etnische prints gaat uit verschillende culturen. Mix & match je gek: oud & nieuw, prints en effen, kleur en bruintinten het kan allemaal!

Ik hoop dat jullie inspiratie op hebben kunnen doen en vol zitten met nieuwe ideeën voor de herfst.

Veel shopplezier!

Laura

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer