Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
trends
Fashion

Trends die we dit jaar niet meer willen zien

Sarah, 13 februari 2019

Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat is maar goed ook, want er zijn een hele hoop trends die ons niet al te blij hebben gemaakt in 2018 en waarvan we hopen ze vooral nóóit meer terug te zien.  

Er zijn namelijk een handjevol trends waar we alles behalve blij van worden. Welke dat zijn? We hebben ze voor jullie op een rijtje gezet. Oordeel zelf.

#1 Helemaal in logo

Natuurlijk is met een logo hier en daar niets mis, maar de logomania waar we vorig jaar over schreven mag wat ons betreft nu toch echt wel overwaaien. Deze trend is niet alleen boven budget, maar soms ook een ietsiepietsie beetje schreeuwerig. Ja, dit jaar zijn we toe aan verfrissende modetrends zónder provocerend logo.

#2 De low rise jeans

Zijn we zo gehecht aan onze geliefde high waist broeken, krijgen we in 2018 te horen dat de lage broek zijn terugkeer maakt. Wat we daar van vinden? Alles behalve fijn, want we bedekken graag onze buik met een extra laagje stof. Ook vinden we het idee van een bilspleet tijdens het bukken niet heel aantrekkelijk. Nee, die lage spijkerbroek mag wat ons betreft wegblijven. Héél ver weg.

#3 Sokken in sandalen

Het blijft een omstreden trend: sokken in sandalen. Was het vroeger écht uit den boze, zagen we ze vorig jaar toch steeds meer. Wat ons betreft was het leuk - voor even. Nu dragen we onze sandalen en slippers toch liever zonder opvallende sokken. Minder warm, maar wel véél stijlvoller en vrouwelijker.

#4 String bikini's

Heel sexy hoor, die string bikini's. Als je minimaal 365 dagen van de 365 in de gym staat tenminste - om een kont te trainen waar je u tegen zegt. Er even van uitgaande dat de gemiddelde Nederlandse vrouw daar bij lange na niet aan komt en graag geniet van goede sushi of een heerlijke vette pizza in het weekend, hangen we die "sexy" string bikini in 2019 met alle liefde aan de wilgen.

#5 De culotte

Niet omdat we geen fan zijn van de broek. Nee, dat zeker niet. Wat dan wel het probleem is met deze broek? Het feit dat je er slank voor moet zijn, want hij maakt een stuk voller dan dat je bent. Als je je al eens in een paar culottes hebt gehesen weet je vast en zeker waar we het over hebben. Optisch geeft-ie je zéker één à twee maten extra. Wij gaan dit jaar lekker voor de cropped flared, staat een stuk knapper.

Welke trends we wél zonder te zeuren verwelkomen dit jaar lees je hier: 6 lente/zomer trends 2019 om alvast naar uit te kijken

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer