Trends 2008

De nieuwe lente en zomer trends liggen weer in de winkel. Wil jij zeker weten dat wat je koopt deze lente en zomer echt wel kan? Hier kun je het allemaal lezen en zien!

Deze lente en zomer heerst een perfect mode temperatuurtje! Alles kan en geen combinatie is te gek. Super als jij een held bent in het maken van gekke maar altijd stijlvolle combi's, maar een hel als je het door de ruime keuze echt niet meer weet. Daarom hieronder de belangrijkste trends die spelen dit jaar. En als je het dan moeilijk vindt, ga je gewoon voor een outfit in een van de onderstaande stijlen. Dan zit je zeker goed!

SPORTY

Sportieve urban outfits in felle kleuren gecombineerd met zwart, wit, grijs en jeans. We zagen het al in 2007, en deze trend heeft de winter zeker overleefd. Deze trend is begonnen bij de gekleurde retro sneakers en zet zich door in shirtjes met retro prints en fluorkleurige accessoires. Sluit dit aan bij jouw stijl of ben je nieuwsgierig hoe je het draagt?

Vans sneaker Authentic slim SneakersVans Men at Work
€ 74,99
Even&Odd Top RozeEven & Odd Zalando
€ 19,95
denim shortC&A wehkamp.nl
€ 15,00

werelds

WERELDS

We worden steeds meer wereldburgers. Overal halen we inspiratie vandaan en in de modewereld bestaat een mix van traditionele en moderne stijlen van over heel de wereld. Denk aan Afrikaanse prints gecombineerd met een spijkerbroek, of een Chinese bloemenprint met een Engels geruit rokje. Keywords van deze trends zijn dan ook fusion, werelds, folklore, kleur en laagjes.

Vila Dress Sangita Warm CoralVila Vimodos
€ 34,95
blouseVila wehkamp.nl
€ 34,95 € 11,95
Gold Chain NecklaceHyki HyKi
€ 29,95

SIMPEL

Te veel keuze, te veel verspilling en verontreiniging. Voor de bewuste vrouw onder ons is er een speciale stroming dit jaar. Simpele, back to basic en verantwoorde mode. Dit is niet alleen meer voor de geiten-wollen-sokken-types, maar voor iedereen die bewust bezig is. Kwaliteit en comfort zijn ook belangrijk voor deze trend.

Esprit Collection TopEsprit Sans-online
€ 19,95 € 7,50
LTB MOLLY Slim fit jeans BlauwLTB Zalando
€ 69,95 € 48,95
truiMango wehkamp.nl
€ 19,99 € 9,99

PUNKY

Ook voor de stoere dames onder ons is er een geschikte trend dit jaar. Een stoere gedurfde stijl met leer, denim en gedurfde prints. Soms een tikkie ordi met tijgerprints en extra high heels. Ook de retro tattoo past in dit straatje(gelukkig is de tijdelijke tattoo in opkomst). Natuurlijk kan deze trend ook classy, in de mix met simpele basics.

Vero Moda Jeans Wonder Dip Dye DenimVero Moda Vimodos
€ 43,95 € 10,00
Club Manhattan Silver Spikey NecklaceClub Manhattan We Are Labels
€ 29,95
topMango wehkamp.nl
€ 12,99 € 9,99


 -xxx- Kit Mijn advies is gewoon lekker jezelf blijven en alleen de trends te volgen die bij je passen. Succes!

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!