Trend: Rugzakken

Heb jij bij het zien van een rugzak ook 'last' van jeugdsentiment? Herinner jij nog de dagen dat je met een rugzak vol boeken op de fiets de stortbuien aan het trotseren was? Wij in ieder geval wel. De rugzak die voorheen alléén populair was bij scholieren en backpackers, werd door modeliefhebbers de 'rug' toegekeerd. Het uiterlijk was de voornaamste reden voor deze negeerfase. Maar op dit moment is de rugzak helemaal terug van weggeweest. Afgelopen jaar zagen we veel bekende modebloggers paraderen met een rugzak en zélfs op de runways ontbraken ze niet.

Rugtas

Vind je deze trend ook leuk en ben je ook besmet met de 'tassentik'? We understand! Een tas staat voor vele vrouwen symbool als hét item dat al jouw pareltjes (lees: telefoon, portemonnee, lippenstift, agenda, nagelvijl en spielgeltjes etc.) bij elkaar houdt. Deze beschermengel moet natuurlijk wel matchen met je outfit. Kies jouw juiste backpack en je bent weer helemaal up-to-date. En uiteraard is dit een zeer terecht excuus om je tassenverzameling uit te breiden!

van de bloggers naar je kast

Suède rugzak met studs
MANGO
€109,95
Rugtas Bree
  ZALANDO
€229,00
Rugtas Guess
ZALANDO
€124,95
Rugtas Kipling
TRAVELBAGS
€79,90 €56,00
Rugtas Stefanel
ZALANDO
€138,95
Rugtas Eastpak Army
LUCCY
€55,00 €45,00
Rugtas Eastpak Leer
TRAVELBAGS
€160,00
FAB. Mary Bag
FAB.
€279,00
Rugtas Bree
  ZALANDO
€199,95
Rugtas Camel Active
TRAVELBAGS
€69,95
Rugtas Adax
TRAVELBAGS
€199,90
Rugtas Claudio Ferrici
WEHKAMP
€198,00

Wat is voor jou de perfecte rugzak? Shop alle rugzakken online in de Fashion Finder.

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Reageer

  Log in om te reageren
 • Esmeralda 4 jaar geleden

  echt niceee:)

 • Manon 4 jaar geleden

  Niet helemaal mijn ding, maar het kan leuk zijn!

 • Heleen 4 jaar geleden

  hmm ik weet niet of dit helemaal mijn ding gaat worden..

 • Inge 4 jaar geleden

  Haha, inderdaad Christel! Eerst wil niemand er mee gespot worden en nu is het weer helemaal hip! En nog een bijkomstig voordeel het is ook nog eens beter voor je houding en je rug. Wat wil je nog meer:)

 • Eugenie 4 jaar geleden

  Leuk, jammer genoeg zijn ze niet allemaal niet even praktisch voor al mijn schoolboeken.. En een beetje duur, maar wel geweldig leuk! Vooral de Rugtas Claudio Ferrici (:

 • Margreth 4 jaar geleden

  Vind ze ook al heel lang super leuk! Jammer dat het sjouwen met die tas bij mij geen jeugdsentiment is, ik zit nog leuk op school;$

 • jessica 4 jaar geleden

  Eigenlijk zijn ze best leuk!

 • Christel 4 jaar geleden

  Wel grappig, eerst is een rugzak echt not done! en nu is het gewoon weer in de mode! Opzich is het wel beter voor je ook om een rugzak te dragen, wel grappig dat mode soms ook gewoon lichamelijk beter voor je is. Zie de hype birkenstocks en uggs, die zijn ook goed voor je. Voor hetzelfde geld zijn het van die onmogelijke tassen schoenen ect. die in de mode zijn.

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Ik heb mijn schoolrugtas nog steeds hihi, maar ik wil best een schattig klein rugzakje van leer of met studs ofzo