Tot 45% korting op The Urban Lab Bags bij Goeiemode

Advertorial

Aanbiedingen maken ons gelukkige mensjes. Helemaal als de percentages richting 50% korting tikken. En daarom is Goeiemode onze digitale happy pill. Elke dag verschijnt er weer een A-merk online, met een kaartje waar in grote letters korting op staat. Je tassen-tic kan gevoed worden de komende dagen. Vanaf vandaag tot en met donderdag 27 februari staan The Urban Lab Bags in de etalage met 40% - 45% korting.

The Urban Lab Bags Goeiemode

Bag me up!

Dat goed soms weinig kost, bewijzen The Urban Lab tassen. De collectie doet ons denken aan Céline, Chanel en Rebecca Minkoff. De scherpe designs zijn bloggerwaardig, maar hebben niet het designer prijskaartje wat een modeliefhebster maar al te vaak moet slikken. Helemaal voor wie de weg naar Goeiemode kent! De website biedt merken als Anecdote, Fab. en Kuyichi met zo'n 40% - 85% korting. Ja, je leest het goed. 85% korting. De komende 7 dagen bestel je al The Urban Lab Bags vanaf €17,95. Om dat even in perspectief te zetten; dat zijn dus zo'n 5 Starbucks Soy Latte's. We bedoelen maar. Met zulke prijzen kunnen we maar één ding zeggen: Bag me up!

Goeiemode

Zwarte tasZwarte tas
GOEIEMODE
€39,95
HandtasHandtas
GOEIEMODE
€39,95
Fringe bagFringe bag
GOEIEMODE
€23,95

Sla jij aan het budget shoppen van 21 t/m donderdag 27 februari bij Goeiemode? En welke The Urban Lab tas gaat het dan worden?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer