hotel jakarta new years eve feest culinair spektakel
Lifestyle

Topuitzicht en knallend feest - hier wil je zijn met NYE

Jane, 30 november 2022

Het einde van het jaar is in zicht (nog maar 4 weken) en daarmee ook New Years Eve. Wil je het jaar op een unieke locatie afsluiten en het nieuwe jaar knallend ingaan? Dan tippen wij de NYE Party bij Hotel Jakarta in Amsterdam. 

Hotel Jakarta

Op het Amsterdamse Java-eiland, op de locatie waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, vind je Hotel Jakarta, een uniek hotel waar Indonesië en Nederland samenkomen. Zodra je het 4-sterrenhotel binnenstapt, heb je het gevoel op Java te zijn. Door de subtropische tuin vol planten, palmen en (bananen)bomen, en kamers vol Indonesische invloeden - van kunstwerken tot houten details. In het gehele hotel heb je een fenomenaal uitzicht over het IJ en de IJ-haven. Zo ook in Café Jakarta en Skybar Malabar. De ideale locatie dus voor een knallend feest mét topuitzicht over de stad.

New Years Eve

De Pasar Makan New Years Eve Party is meer dan alleen een groot feest. Met een ticket word je op 31 december vanaf 18u verwelkomd met champagne en de lekkerste hapjes. Pasar Makan betekent foodmarkt in het Indonesisch, en dat is precies wat je kunt verwachten. Geniet, verspreid door het gehele 9-verdiepingen tellende hotel, van een mix van Aziatische en Westerse lekkernijen: saté, oesters, salades, groenten, en vlees en vis. Voor koffie en desserts verplaats je je naar in-house Bakkerij Westers. Je hoeft sowieso niet bang te zijn om droog te staan, want de hele avond en nacht geldt een open bar met wijn, prosecco, bier, gin-tonic, Dutch mules en dark ‘n stormy’s. Feestelijk en lekker!

Stages

Oud & Nieuw bij Hotel Jakarta is een culinair spektakel, maar ook aan entertainment en dj’s geen gebrek. Café Jakarta tovert zich om tot mainstage met opzwepende live-acts, een line-up waar je U tegen zegt, en een dansvloer waar je waarschijnlijk niet weg bent te slaan. Daarnaast is er in de Lounge een silent disco met hiphop- en r&b-klassiekers, en kun je los op house en disco in Skybar Malabar - hier heb je het mooiste uitzicht op Amsterdam by night (er geldt een vol=vol-beleid) en wil je absoluut zijn wanneer de klok de 12 aantikt. De Pasar Makan New Years Eve Party duurt van 18-2u en kost €195. Koop dus gauw een kaartje, ga op zoek naar een outfit waarin je gezien wil worden en geniet van een NYE om nooit te vergeten. Selamat Tahun Baru!


In samenwerking met Hotel Jakarta.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer