Fashion

Top 10: Budget merken

Marlies, 05 januari 2014

Top 10: Budget merken

Shoppen hoeft niet duur te zijn. Merken bewijzen het keer op keer met designer look-a-likes en budget versies van de laatste trends. Maar dat die shopping trip niet de jackpot kost, betekent niet dat je meteen een flodderig topje of een plastic schoentje in handen wil hebben. Het gaat allemaal om de balans. Prijs, kwaliteit en hebberigheid.

Budget shoppen is een sport. Waar wij je graag bij van een voorsprong voorzien. Daarom doken wij in de wereld van betaalbare mode. En wat blijkt; er zijn nieuwe favorieten onder de zon. We telden de punten en maakten de eindbalans op. Waarbij een nieuwe favoriet met de titel naar huis ging. ModeMusthaves, you did it. Kijk, leer en sla aan het budget shoppen.

Top 10 Budget Merken

1

Modemusthaves

Met een knal kwam ModeMusthaves binnen. Om nooit meer weg te gaan als het aan ons ligt. Met perfecte budgetversies van de populairste trends, is de shop van Elise van Wonderen voor ons de grote buget-nummer-1.

Voeg ModeMusthaves toe aan je favorieten


Clean T-shirt
MODEMUSTHAVES
€24,95

Rokje Mango
WEHKAMP
€29,99

Mango

Dit keer misschien geen nummer-1-notering voor Mango, maar dat betekent niet dat we niet meer van het merk houden. Mango staat garant voor designer look-a-likes die niet duur doen.

Voeg Mango toe aan je favorieten

2
3

Blink

Bij Blink steek je zonder teveel kosten je voeten in het nieuw. En dan brengt het merk ook nog eens de laatste trends. Wij vielen voor de basic pumps en statement boots van Blink.

Voeg Blink toe aan je favorieten


Enkellaars Blink
SHOEMIXX
€63,96

Blouse Only
THE STONE
€21,95

Only

Uit de familie van Vero Moda en Vila is Only het meest budgetproof gezinslid. Het jonge merk begint steeds meer in te spelen op volwassen trends en is daarmee onmisbaar tijdens het budget shoppen.

Voeg Only toe aan je favorieten

4
5

New Look

Als je het dan echt over budget merken hebt, dan kom je al gauw terecht bij New Look. Met items die minder dan de gemiddelde maaltijdsalade kosten, kun je helemaal los gaan ondanks een armoedig saldo.

Voeg New Look toe aan je favorieten

Muts New Look
V&D
€3,00

Tas Pieces
WELIKEFASHION.COM
€39,95

Pieces

Nog zo'n klassieker. Pieces begon puur met sieraden en accessoires, maar ondertussen kleedt het merk je van top tot teen. En dat ook nog eens voor een een heel mooi prijsje.

Voeg Pieces toe aan je favorieten

6
7

GLAMOROUS

Glamorous haalt dan niet de lage prijzen van anderen, toch is het merk een goede uitkomst voor iedereen die niet teveel wil besteden. Kwaliteit, heel vette items en een redelijke prijs? Glamorous is your brand.

Voeg Glamorous toe aan je favorieten


Vest Glamorous
MEN AT WORK
€79,99

Maxi rok
HEMA
€19,95

HEMA

Niet meteen oordelen, werd je als kind al geleerd. En daarom kun je best eens een kijkje nemen bij HEMA voor een nieuwe aanwinst van je kledingkast. De winkel is niet alleen maar van de rookworsten. Nog nooit waren goede basics zo betaalbaar.

Voeg Hema toe aan je favorieten

8
9

My Jewellery

Webshop My Jewellery maakt oneindig veel statements mogelijk. De collectie barst voor de grootse items voor kleine prijzen. Van grote oorbellen tot sportieve horloges.

Voeg My Jewellery toe aan je favorieten


Horloge
MY JEWELLERY
€24,95

Sleek blush
THE MAKE UP SPOT
€5,95

Sleek

Wie kwaliteit en prijs belangrijk vindt, die shopt bij Sleek. Dit merk is waanzinnig! De vermakingen voelen luxe in mat zwart en het kleinste beetje blush kleurtje je wangen de hele dag. Beautyliefhebber, ga dit merk proberen.

Voeg Sleek toe aan je favorieten

10

Welk budget merk tip jij?

liefs, Marlies Bax,

Lees meer