TIP: Ladies Night in de House of Bols (win)

Elke vrijdag is het raak in the House of Bols, dan is er Ladies Night. Deze avond staat helemaal in het teken van vrouwen! Je maakt een tour door de wereld van bols jenever. In deze spectaculaire tour maak je reis langs, smaak, geur, visuals, geluid en film. De experience lijdt je uiteindelijk naar de spiegelbar waar een heerlijke cocktail op je wacht. Deze maand is dit de Sour Apple Sprit.

Deze tip willen wij natuurlijk delen tijdens de vriendinnenmaand op Fashionchick.nl. Dus waan je als Carrie uit Sex And The City en maak deze leuk tour samen met je vriendinnen. Om de cocktail thuis na te maken staan de filmpjes op Youtube, geshaked en wel door de beste bartenders van Nederland. En al helemaal na het winnen van de Dutch Design Award voor Best Exhibition & Experience moet je er natuurlijk even een kijkje nemen.

WIN WIN WIN

Fashionchick.nl mag deze maand 2 kaartjes weggeven voor deze glamour Ladies Night in The House of Bols te Amsterdam. Mail naar: anniek(at)fashionchick.nl* en wie weet bij jij de gelukkige. Overige Fashionchicks niet getreurd, we hebben ook nog een leuke kortingscode van 15% op een entree kaartje, de code is: Bols1575.

-xoxo- Anniek

* Verander (at) in @ om ons mail te kunnen versturen, dit is om spam te voorkomen.

(toegang vanaf 18 jaar)

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Sarah 6 jaar geleden

  Erg leuk en goedkoop! ben laatst met een clubje vriendinnen naar de ladiesnight geweest en het was echt top! Erg lekkere cocktails, goede muziek en leuke barmannen ;)

 • Anke 7 jaar geleden

  Super leuk! Ben er een week geleden geweest. Lekkere cocktails! EN vooral ook een bartendingcursus boeken in de bartender academy! Lachen.

 • Angelique 7 jaar geleden

  neeeeeee ik ben te jongggggggg

 • Hermien 7 jaar geleden

  klinkt super!

 • Debora 7 jaar geleden

  Lekker chemische kleurtjes :)