Tijdloze jasjes bij het piepjonge Amatør

"Het idee kwam toen ik nog bij Heineken werkte. Ik was jong, ambiteus, maar zoekende naar een manier om jeugdig en toch zakelijk naar mijn werk te gaan." vertelt Eline Starink, oprichtster van Amatør. Zo ontstond haar idee voor een label met jasje die zowel casual als zakelijk te dragen zijn. Wij zijn haar ongekend dankbaar voor dit idee. Deze jasjes zijn een drop dead gorgeous uitkomst voor elke gelegenheid.

Amator Jackets

Schoonheid van de Amateur

Voor iedereen die Amatør er -net als wij- lekker op zijn Amerikaans uitgooide; je zegt dus Amateur. Met een hip Scandinavisch accentje. "Die naam staat heel dicht bij mezelf. Ik neem mezelf niet te serieus. Ik houd van een knipoog. Iedereen -ook al ben je hoge baas- is wel ergens amateur in. Als amateur kun je altijd leren, dat vind ik mooi. Ik ben opgeleid in de Psychologie. Ik was amateur toen ik dit merk startte, maar dat betekend niet dat het niet gaat lukken"

De inspiratie voor Amatør komt van over de hele wereld en blijft dicht bij de stijl van Eline. Allemaal hebben ze die door haar geliefde knipoog. De jasjes zijn perfect in verschillende stijlen te verwerken en zien er ronduit fantastisch uit. "De Smina met dubbele knopen draag ik graag buiten. De Camilla vind ik heel leuk bij een rokje of jurkje en de nettere Stina draag ik juist het liefst op een gescheurde jeans."

Amatør JACKETS

Wollen jasje Ida

9 STRAATJES ONLINE
€269,00

Jack Camilla Aubergine
9 STRAATJES ONLINE
€189,00
Jas Rikke petrol
9 STRAATJES ONLINE
€229,00
Jasje Camilla Camel
9 STRAATJES ONLINE
€189,00
Blauw jasje Rikke
9 STRAATJES ONLINE
€229,00
Jasje Ida
9 STRAATJES ONLINE
€229,00
Blazer Stine
9 STRAATJES ONLINE
€249,00
Jacket Camilla Kaki
9 STRAATJES ONLINE
€189,00
Jas Smina
9 STRAATJES ONLINE
€259,00

Amatør jasjes zijn een investering voor je kledingkast waar je echt heel lang plezier van zult hebben. Eline hoopt een mooie toekomst voor haar jonge label. "Wellicht wil ik in de toekomst eigen Amatør winkels. Of wellicht? Ik bedoel natuurlijk: In de toekomst wíl ik eigen Amatør winkels!" Wij hopen met je mee, Eline!

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Amatør toe aan jouw favoriete merken op Fashionchick.

twitter Volg op twitter alle updates en het laatste nieuws over Amatør!

liefs, Marlies Bax,