Tie Dye

Een trend waar we deze zomer niet om heen kunnen is: Tie Dye!  Wij van Fashionchick vinden deze trend "To die for".

Waarschijnlijk doet deze trend je denken aan het jaren zeventig hippie tijdperk. De verlopen verfprint was favoriet onder de vrijgevochten hippies en werd dus verre van stijlvol gezien. Maar het tij is gekeerd. Tijdens de catwalk shows voor deze zomer werd menig jurkje in een nieuw verfje gedipt. Oscar de la Renta, Matthew Williamson, Diane von Furstenberg; alle grote designers lietenkleuren vloeiend overlopen op jurken, broeken, accessoires en zelfs hele outfits.

Fashionchick heeft voor jou dé webshop gevonden met de allerleukste Tie & Dye items. Neem gauw een kijkje op asos.com. Hieronder vind je alvast een selectie van de leuskte jurkjes en topjes.

DOE HET ZELF

Voor de creatievelingen onder de ons: De Tie Dye look lijkt op rommelig, uitgelopen waterverf. Was jij vroeger ook altijd al in je sas met verf en lekker kliederen? Pak je oude hobby dan gauw weer op en maak je eigen unieke Tie Dye exemplaar! Kies eenpaar kleuren textielverf, verfrommel of knoop je outfit in elkaar en doop die in de verf. Even goed laten drogen en klaar!

 Laura

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer