This bakes my day!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan KIJK video's te laten zien zonder toestemming.

Als er één ding is waar ik een hekel aan heb, dan is het wel uitgedroogde taart. Je hebt net een heerlijk smeuïge cake gekocht, zo'n huge caloriebom, weet je wel, bestaande uit twintig lagen cake met eenzelfde aantal lagen mousse, getopt met een hagelwitte laag smeltende frosting en afgemaakt met overdadig veel whipped cream... En dan besluit je jezelf te verwennen met een lekker stuk (of twee...). Je snijdt de taart aan, maar als je de volgende dag weer een stuk wil, dan is de buitenkant helemaal uitgedroogd. Weg smeuïgheid, weg smelten op je tong, weg goddelijke gelukzaligheid.

Herkenbaar? Nou is dit natuurlijk niet het einde van de wereld. Oké, zo voelt het misschien wel op dat moment. Maar daar hebben wij nu een très eenvoudige oplossing voor! Je hebt namelijk al die tijd je taart op een verkeerde manier gesneden. Wat is dan de juiste manier, hoor ik je al denken. Geloof me, het is zó eenvoudig, je slaat jezelf voor je kop dat je hier niet eerder aan hebt gedacht. En het mooie komt nog: je hebt er niets extra's voor nodig dan dat taartmes. Serieus. 

Lees ook: Met deze simpele truc heb jij nooit meer een verbrande rug!

Beeld: Pixabay

liefs, Sharon , Simplicity is the ultimate sophistication

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.