Fashion

The word is out! Het boek ON FLEEK is een feit

Tess, 31 augustus 2017

The word is out! Het boek ON FLEEK is een feit

boekonfleek

Pre-order en win €150,- Fashionchick shoptegoed! Hoe doe je mee? #1 Volg @fconfleek op Instagram, #2 pre-order het boek vóór 26 september hier en #3 je ontvangt een cadeautje bij je bestelling en maakt kans op €150,- shoptegoed. 

#LIFEGOALS! Oprichtster en eigenaar van Fashionchick, Ellen Snijder, komt 26 september uit met haar boek ON FLEEK. En dit is niet zomaar een boek. Nee nee, dit is een musthave - coffee table waardig - insta proof boek. We are in love.

ON FLEEK is onze styleguide voor jou en helpt je gemakkelijk de perfecte look te vinden. Met 40 signature looks van modebloggers, streetstyle-inspiratie, de mooiste #ootd's en beauty-tips & -tricks is deze guide het antwoord op alle modevragen en is het een ultieme inspiratiebron. ON FLEEK is dé stijlgids voor Instagram-addicts en modelovers en biedt een exclusief kijkje in de wereld van Fashionchick en alle bloggers die ons dagelijks inspireren. Met deze styleguide is outfit stress officieel verleden tijd! 

Ellen

Voor het boek hebben we samengewerkt met bekende bloggers als Maureen Powel, MODEROSA en Claire Lucia. Verder kom je erachter hoe Ellen eigenlijk ooit op het idee is gekomen om Fashionchick te starten (spoiler alert: dit was al tijdens haar studie!) en zie je de leukste looks en inspiratiebeelden voorbij komen van onze favoriete influencers. Wat kun jij leren van deze girlbosses? En wil je ontdekken wat het geheim is van dé perfecte #ootd en tienduizenden volgers op Instagram?! You name it, we’ve got it!

Alle ins & outs rondom de lancering volgen zodat je niets hoeft te missen? Volg dan het nieuwe insta-heaven account @fconfleek en gebruik ook vooral de hashtag #FCONFLEEK in jouw posts! En wil jij nu al zeker zijn van jouw eigen ON FLEEK exemplaar? Dan kan je hieronder het boek alvast bestellen. Laat je ons weten wat je ervan vindt? 

Pre-order ON FLEEK

liefs, Tess , In order to be irreplaceable one must always be different

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer