Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

The Sting lanceert online shop

Marlies, 28 februari 2013

The Sting lanceert online shop

Advertorial

Het is dan eindelijk mogelijk; online shoppen bij The Sting! Nadat deze van oorsprong Nederlandse modeketen internationaal uitbreidde met winkels in o.a. Londen, Frankfurt en Antwerpen, kon een Nederlandse webshop niet uitblijven. Voortaan shop je meer dan duizend artikelen online in de virtuele wereld van The Sting online shop.

The Sting lanceert online shop

The Sting bestormt de wereld van online shopping. Met een een assortiment van meer dan 25 merken zoals Sutherland, Bien Bleu en Seven Sisters, is er keus genoeg. En voor je paps, broer, gay best friend of gewoon vriendlief shop je ook meteen de mannenmode mee. Het gaat ons natuurlijk voornamelijk om de lady mode. Met de online trendanalyse in het gedeelte Trends & Styles brengt The Sting je op de hoogte van de nieuwe voorjaarscollecties van 2013 en de musthaves van het nieuwe modeseizoen. Om de keuze voor de online shoppers nog makkelijker te maken is er een online paspop.

Shop & Win met The Sting

Na Londen, Frankfurt en Amsterdam komt The Sting dus nu naar je thuis. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft The Sting een winactie waarmee je kans maakt op één van 87 gift cards, shoppingsessie voor € 250,- met personal stylist, een The Sting stoel of een shoppingtrip naar Londen! Misschien vlieg jij met 3 vrienden naar Londen, overnacht je in het Luxury Sanderson hotel en ga je shoppen met €500 shoptegoed bij The Sting op Picadilly Circus. Iedereen die meedoet aan de actie ontvangt gratis verzending op TheSting.com.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer