The road to Nike We Own the Night

Uitnodigingen in mijn inbox zijn gevuld met taartjes op lanceringen, hoge hakken voor catwalkshows en bubbels voor de middag heeft ingezet. En dat is slikken voor het nuchtere sneakermeisje van de redactie. Kunnen we gewoon een keertje een rondje hardlopen? Met ons haar in een paardenstaart en een blote-billen-gezicht? Ah, toe?! En daar was - pling, u heeft mail - Wendy. Of ik samen met het Fashionchick team wilde meelopen bij Nike We Own the Night. Mijn mail terug liet geen minuut op zich wachten. Let's just do it!

Nike We Own the Night

Nog 2 minuten te gaan

Het trainen is begonnen. Samen met Abbie, Merel, Denise, Amber en Chantal loop ik letterlijk warm voor 7 juni. Waar de 10k run vorig jaar een impulsactie was, daar is het dit jaar serieuze zaak. Want de tijd van 53 minuten moet en zal en aan flarden gaan. Gelukkig is Nike niet de beroerdste om daar bij te helpen. Op een loopband in het hoofdkantoor werden we stuk voor stuk van de achterkant gefilmd - Hmmm, misschien vanavond toch nog even squatten - om onze loopstijl te analyseren en zo de perfecte schoen voor onze voeten te vinden. Daarna kon het creatieve proces beginnen. Designen maar. Nike ID schoentjes, come to mama.

Maar niet alles is fun and games. Nike-trainer Esmee holde met ons een pittig rondje met een intermezzo van push-ups en, voor de fanatiekelingen onder ons, een sprintje toe. De spirit was gevonden. Helemaal na het Whatsappje op zaterdag van Merel. 'Ik heb de 10k gelopen!' En zo moest en zal en liep ik de volgende dag direct de 10k in 54.47 minuten. Nog 2 minuten te gaan.

The road to We Own the Night

The road to Nike We Own The Night

L Met alle lopers brachten we een bezoekje aan Nike. De ongeschreven sneaker policy op dit kantoor; hemels!
R Leuke sportkleding is dè motivatie. Dank u, Nike!

The road to Nike We Own The Night

L Ready to rumble met Nike's Esmee en haar hardlooptraining.
R Geen pauze halverwege, maar een pittig bootcamp circuitje.

The road to Nike We Own The Night

L Fashionchick owns Amsterdam!
R Merel en Abbie liepen bijna letterlijk weg met de Nike X Liberty collectie. Binnen no time was onze favoriet uit-ver-kocht!

The road to Nike We Own The Night

L Ik ben zo jaloers op Denise die haar eigen Nike's al binnen heeft!
R Oh, aan die Amsterdamse grachten. De route voor 7 juni is bekend.

Ren jij met ons mee op 7 juni? Je kunt je nu nog inschrijven voor Nike We Own the Night.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Nike

Reageer