The Green Fashion Competition

Altijd al gedroomd van een fashionable job, adem je mode, ben je ook nog eens ecofabulous bezig en heb je zin een spannende mode competitie tijdens de Amsterdam International Fashion Week? Bij 4 keer ja ben jij de ideale kandidaat voor The Green Fashion Competition.

The Green Fashion Competition is een wedstrijd voor ondernemers in de mode-industrie, voor particulieren en teams met een visie op hoe de toekomst van de mode eruit moet zien. Amsterdam International Fashion Week (AIFW) en het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie lanceerde in juli 2010 The Green Fashion Competition. Dit jaar vind in juli de derde editie plaats. Doel van de wedstrijd is om talentvolle ondernemers te vinden die binnen de mode-industrie werken en daarmee bijdragen een betere biodiversiteit.

The green fashion competition Amsterdam international fashion week
The Green Fashion Competition: 'Sewing the seeds for the future of fashion'.

Deelnemers moeten een goed businessplan schrijven en 2 outfits ontwerpen. Tijdens de competitie worden leerzame workshops georganiseerd, krijg je veel coaching en alle kansen om jouw ideeën te lanceren. De winnaar krijgt €25.000 om die plannen ook daadwerkelijk uit te voeren. Red je het tot in de finale, dan krijg je de kans om jouw kleding te showen op de catwalk tijdens de Amsterdam International Fashion Week.

Heb jij dus een goed Fair Fashion idee en designerskills, dan is dit jouw kans! Meedoen? Inschrijven is mogelijk vanaf juli 2011. Stuur een email naar greenfashion@amsterdamfashionweek.com met als onderwerp NEWSLETTER om updates over het project en informatie over deelname te ontvangen. Heel veel succes!

Meer informatie vind je op de The green fashion competition Amsterdam international fashion week. Ga jij je inschrijven?

X Tjitske

liefs, Tjitske Smallenbroek, Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.