Fashionnews

Test jij samen met ons de nieuwe Philips Lumea Prestige?

Marthe, 26 april 2017

Test jij samen met ons de nieuwe Philips Lumea Prestige?

Ondanks het feit dat het weer zich er op het moment weinig van aantrekt, is de zomer langzamerhand toch echt in aantocht (hoera!). En dat betekent dat we over niet al te lange tijd weer mogen flaneren in onze zomerjurkjes. Mét blote benen. Maar laat die blote benen nou net even een stresspuntje zijn. Want die moeten natuurlijk glad. En dat bedenk je vaak nét even te laat, met heel wat bloed zweet en tranen als gevolg. Letterlijk. Want natuurlijk zijn die scheermesjes weer eens bot. Of kwijt. Of stuk. En dan zijn we over scheerschuim nog niet eens begonnen. Maar stressen hoeft vanaf nu dus niet meer, Philips heeft namelijk een oplossing. En daar komt geen (bot) mesje aan te pas. 

Philips Lumea IPL

Intense Pulsed Light

Die oplossing hebben ze de Philips Lumea Prestige genoemd. De Lumea is een IPL-apparaat (dus géén laser) dat er voor zorgt dat je lichaamshaar minder snel teruggroeit nadat je jezelf onthaard hebt. IPL is een afkorting voor Intense Pulsed Light, een technologie die ervoor zorgt dat de haarzakjes in 'slaap' worden gebracht, met als gevolg dat ze op natuurlijke wijze uitvallen en zo nieuwe haargroei voorkomt. Met andere woorden: zo kun je tot wel 2 maanden lang genieten van een zijdezachte en gladde huid.*

Philips Lumea IPL

Test je mee?

Nou, dat wil ik natuurlijk dólgraag testen. Maar dat hoef ik niet alleen te doen. Want samen met Philips mogen wij 20 lucky ladies selecteren die de Philips Lumea Prestige samen met ons gaan uitproberen. De geselecteerde testers zullen tijdens de test een aantal opdrachten krijgen die ze vervolgens delen op Facebook en Instagram met de begeleidende hashtag #lumeaclub en #PhilipsLumeaPrestige. En het allerleukste: het apparaat (met een adviesprijs van 549,99 euro) is daarna helemaal van jullie! Een prima deal, al zeg ik het zelf. Ook zo enthousiast? Meld je dan aan via de website.

Geef je op

*Bij het volgen van het behandelingsschema. Gemeten op benen, na 3 behandelingen. De resultaten kunnen variëren per huid- en haartype.

**Let wel, het apparaat is niet geschikt voor mensen met heel licht haar of mensen een hele donkere huid (vanwege het hoge pigment). Hij werkt het beste bij mensen met een lichte huid en wat donkerder haar. 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer