Lifestyle

Tess' road to Fashion Week #5: De show

Kristel, 28 januari 2017

Tess' road to Fashion Week #5: De show

Wekenlang hebben we Tess gevolgd. We zagen hoe de eerste schetsen werden gezet en waar haar inspiratie vandaan kwam. Ze nam ons mee naar de afspraken met haar leveranciers; van Royal Delft tot de Hoedenmaker, van MOC tot het Textielmuseum. Vervolgens kwam er een doorpas en zagen we hoe de collectie steeds meer vorm begon aan te nemen. En zelfs in het proefmateriaal zagen we al; dit wordt een show waar nog lang over nagepraat gaat worden. Datzelfde geldt voor de fotoshoot met Paul Bellaart, deze vond namelijk plaats in de sneeuw. Ach ja, waarom ook niet? 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

En toen was het eindelijk zover. Eindelijk mochten we op vrijdag 27 januari het eindresultaat zien. In de Gashouder. Tijdens Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam. En dat waar we op gehoopt hadden, voor onszelf maar vooral voor Tess, gebeurde: de show was spectaculair. Het design, de prints, de fantastische stukken, het decor, de muziek en de modellen; alles zorgde ervoor dat ik met kippenvel tot mijn kruin op de eerste rij zat. Wat. Een. Show. Wat een prestatie. Want bij elkaar heeft Tess er net aan twee maanden de tijd voor gehad. En als je dan zoiets neer kunt zetten: petje af. Diepe buiging. En een staande ovatie. En die kreeg ze. Welverdiend. 

Tess haar hele road to Fashion Week terug zien? Kan! Alle video's (en nog meer leuks!) vind je op ons YouTube kanaal. Abonneren dus, dan mis je nooit meer iets!

Foto: Peter Stigter

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer