Lifestyle

Tess' road to Fashion Week #3: De eerste doorpas

Kristel, 04 januari 2017

Tess' road to Fashion Week #3: De eerste doorpas

Nog iets meer dan drie weken en dan is het zover, dan showt Tess van Zalinge voor het eerst een collectie in de Gashouder tijdens Amsterdam Fashion Week. Je snapt: de stress zit er inmiddels goed in bij Tess. Tenminste, dat dacht ik. Maar toen ik laatst bij haar langs ging in haar atelier viel me op dat ze nog steeds de relaxte, goedlachse Tess is die ik inmiddels heb leren kennen. Geen spoortje stress te bespeuren. Of kan ze gewoon heel goed toneelspelen?

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Zoals je inmiddels vast weet, volgen wij Tess tijdens haar Road To Fashionweek. We spiekten mee over haar schouder toen de eerste schetsen werden gemaakt en we gingen met haar mee naar haar partners en leveranciers. Inmiddels begint de collectie vorm te krijgen en dat betekent dat er doorgepast moet worden. Onder het - bijzonder kritische - oog van Peter Leferink, Frans Ankone (beiden van het AMFI) en Martijn Nekoui (MOAM) worden de eerste stukken geshowd. En ik kan je alvast verklappen: ik wil alles hebben. Serieus. Benieuwd? Check snel de video!

Wil jij Tess en haar collectie de komende weken volgen? En wil je zeker weten dat je alle vijf de video's (en natuurlijk dé show!) niet mist? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal! Oh, en wil jij dolgraag de show van Tess in het echt zien? Ook dat kan! Wij mogen namelijk 3x2 kaarten weggeven. Doe snel mee!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer